Μοναχούπολη

kourkouti-vatopedi-monahopoly

Ανέκδοτα

Παλιό αλλά τέλειο

Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών.
Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενο ς να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.
Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά.
Μπαίνει ένας Γερμανός. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.
Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγωντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να γ@μ@ς τον εργαζόμενο!

 

Άλλο

Κύριε Μπάμπη μου, ζητώ το χέρι της κόρης σας.
Γιατί, δεν κατάλαβα, εσύ δεν έχεις χέρι;
Έχω, κύριε Μπάμπη, αλλά έχω βαρεθεί πια με το δικό μου χέρι!

Ο δεκάλογος του «eco-driving»

  1. Αλλάξτε ταχύτητα στις 2.000 με 2.500 στροφές.
  2. Οδηγείτε σταθερά, χρησιμοποιώντας τις μεγάλες ταχύτητες του κιβωτίου. Απoφύγετε άσκοπα φρεναρίσματα ή αλλαγές ταχυτήτων. Τα συστήματα διατήρησης σταθερής ταχύτητας, τα γνωστά ως «cruise control», βοηθούν αποφασιστικά στην ήπια οδήγηση με σταθερή ταχύτητα.
  3. Επιβραδύνετε ομαλά, αφήνοντας νωρίς το γκάζι.
  4. Σβήστε τον κινητήρα ακόμη και σε σύντομες στάσεις (άνω του 1 λεπτού).
  5. Ελέγξτε την πίεση των ελαστικών του αυτοκινήτου σας τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Πίεση μικρότερη κατά 25% σημαίνει περίπου 2% περισσότερο καύσιμο.
  6. Aποφύγετε τη μεταφορά περιττών φορτίων και χρήση σχαρών οροφής. Κάθε πρόσθετο εξάρτημα που τοποθετείτε στο όχημα αυξάνει την αεροδυναμική αντίσταση και επομένως και την κατανάλωση καυσίμου.
  7. Χρησιμοποιήστε κλιματισμό μόνο όταν είναι απαραίτητος. Μην τον ρυθμίζετε κάτω από τους 23οC. Ασκοπη χρήση του κλιματιστικού οδηγεί μέχρι και σε 20% μεγαλύτερη κατανάλωση.
  8. Στις ανηφόρες κινηθείτε με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα του κιβωτίου και χρησιμοποιήστε σχεδόν όλο το γκάζι. Στις κατηφόρες εκμεταλλευτείτε την ταχύτητα που αποκτά το όχημα χωρίς να πατάτε γκάζι.
  9. Οδήγηση σε στροφές. Επιβραδύνετε ομαλά πριν από τη στροφή, εάν είναι δυνατόν χωρίς τη χρήση φρένου. Η επιτάχυνση και το βίαιο φρενάρισμα πριν από κάθε στροφή αυξάνουν την κατανάλωση καυσίμου και είναι και επικίνδυνα.
  10. Κάντε σωστή και τακτική συντήρηση του οχήματος.

Πηγή

Τα σχόλια μου

  1. Αν και το κάνω ίσως και πιο χαμηλά, πρόσφατα σκεφτόμουν ότι είναι λάθος καθώς η καλύτερη απόδωση του κινητήρα ειναι εκεί που αποδίδει την καλύτερη ροπή συνήθως 3 με 4 χιλίάδες στροφές. Και σκεφτόμουν ότι εκεί ειναι και πιο οικονομικό. Το πρόβλημα ειναι ότι εκει το αυτοκίνητο επιβραδύνει και πιο απότομα λόγω σχέσης.
  2. Δεν έχω αν και μέσα στην πόλη δεν βλέπω πως ωφελεί αυτό.
  3. Αυτό και αν ειναι βασικό.
  4. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ μέσα. Θα αλλάζω μίζω κάθε εβδομάδα.
  5. Σίγουρα και ειναι και θέμα ασφάλειας.
  6. Νταααααααααα
  7. Πες τα μεγάλε. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκολήσουμε και από το αναχρονιστικό dress code σε μια χώρα που 6 μήνες τον χρόνο έχει τρελή ζέστη.
  8. Αυτό δεν το ήξερα για την ανηφόρα.
  9. Αναλλόγως κατεβάζουμε και σχέση.
  10. Εδώ έχει πολύ δίκιο. Γυφτικές τσιγκουνιές για μένα και κάτι αλλαγές ελαστικών κάθε ποτέ. Πέρα από την οικολογία ειναι και ασφάλεια. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Έλληνα και το ΕΓΩ του.

Ευχαριστούμε τον ΑΝΤ1

Δεν είμαι σίγουρος για το όνομα αλλά νομίζω ότι ήταν ο κ. Κακλαμάνης που είπε λίγο πολύ στην βουλή, μπράβο και ευτυχώς που υπήρξε ο Αντ1 και ο κ.Κυριακού και αποκαλύψαν το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Μπράβο λοιπόν που χρειαζόμαστε ένα κανάλι να κουνήσει τις δικαστικές αρχές!!

Και μετά προκαλεί σε κάποιους απορία γιατί είμαστε η τέταρτη πριν από το τέλος σε κατάταξη διαφθοράς στο κράτος, με βαθμό κάτω από την βάση. Όχι έχουμε χαμηλή βαθμολογία αλλά ούτε στην μέση δεν είμαστε.

Ευγε εύγε.

 

Και να μην ξεχάσω. Τι ευχαριστίες μου και από μένα ΑΝΤ1

Ξέκινημα σχολικής χρονιάς

Στην ίδια εκπομπή που έμαθα τα του προηγούμενου μου ποστ, άκουσα και το εξής σκηνικό.

Σε ένα νηπιαγωγείο στο γαλάτσι, σκάνε μύτη οι γονείς αλλά το νηπιαγωγείο χωρίς προειδοποιήσει έχει μπει σε επισκευή mode. Τους λένε λοιπόν οι υπεύθυνοι τραβάτε στο άλλο του Γαλατσίου.

Πάνε λοιπόν τα παλικάρια, καμιά 60 γονείς και εκεί τους λένε ότι επειδή μαζευτήκαν πολλοί πέρα από αυτούς που είχα ήδη, θα κρατάνε τα παιδιά τους μόνο μιαμιση ώρα και μετά θα πρέπει να τα παίρνουν.

ΧΕΛΛΟ μεγάλε ο κόσμος δουλεύει, και δεν σχολάει ή την κοπανάει από την δουλειά σε ρυθμούς δημοσίου. Το νηπιαγωγείο είναι χρόνος να ξέρεις το παιδί ότι ειναι κάπου ενώ εσύ δουλευείς. Πως θα γίνει μεγάλε να το παραλάβει ο γονιός αν δουλεύει. Πάλι τους παπούδες και γιαγιάδες θα επιστρατεύσουμε και για αντάλαγμα θα τους αφήνουν να χώνου την μύτη τους στα του ζευγαριού ώστε να τα κάνουν πουτάνα και να χωρίσει και μετά να αναρρωτιούνται όλοι τι πήγε στραβά?

ΤΟ πιο αστείο είναι ότι παίρνουν τηλέφωνο τώρα μετά από επώνυμη καταγγελία και μαζεμένουν γονείς να φωνάζουν, κάποιο διευθυντή στο υπουγείο παιδείας. Ο κύριος μην πω υποστήριζε εκείνη ακριβώς την στιγμή ότι ειναι ενημερωμένος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μα χρυσέ μου μα καλέ μου, μα είσαι ξεροκέφαλος και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, εδώ σου λέμε ότι μας το λένε τώρα γονείς από την σκηνή τους εγκλήματος.

Όχι κύριε δημοσιαγράφε και εσύ γονιέ που το έζησες επαυτόφόρω. Εγώ είμαι διευθυντής και ξέρω τι με έχουν ενημερώσει. Και αν υπάρχει πρόβλημα ακόμα την Δευτέρα τότε ξαναπάρτε με τηλέφωνο και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε. Τι έχουν πρόβλημα οι γονείς? Χμμμμμ μήπως να τους φορολογήσουμε λίγο ακόμα?

Τέλος να σχολιάσω κάτι.

Κάθε χρόνο συζητάμε για έναρξη χρονιάς με ελλείψης ή όχι? ΣΟΒΑΡΟΛΟΥΓΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Φτάνεις να ξεκινήσεις την χρονιά και τότε να μετράς απώλειες? Πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας για να το οργανώνεις κάθε χρόνο έτσι. Και να βγαίνεις σαν υπουργός και να λες ότι δεν έχουμε προβλήματα φέτος (άσχετο αν είχαμε).

Είναι δυνατόν νηπαγωγείο να έχει προγραμματιστεί για επισκευή ή ότι σκατά του έκαναν στην έναρξη και να μην έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς. Δεν με νοιάζει αν είναι ένα περιστατικό που ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι ένα μόνο, αλλά όλο το καλοκαίρι τι κάνατε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

Νηπιαγωγεία

Άκουγα σήμερα το πρωί ραδιόφωνο και έμαθα ότι η προσέυλευση σε νηπιαγωγείο είναι υποχρεωτική για την εγγραφή ενός παιδιού σε δημοτικό.

Όμως το κράτος δεν έχει φτοιάξει τις κατάλληλες υποδομές για την υποχρεωτική αυτή εκπαίδευση, για να ειναι δωρεάν για όλους. Σε κάθε περιοχη το νηπαγωγείο έχει περιορισμένο αρθιμό θέσεων οι οποίες πληρούνται θεωρητικά με βάση τα οικονομικά κριτήρια και σειρά πρωτεραιότητας.

Όμως τα νηπιαγωγεία δεν φτάνουν, και έτσι πολλές οικογένειες είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν για κάτι που επιβάλεται στα παιδιά τους με το έτσι θέλω.

Φανταστείτε να σας λέγαν ότι πρέπει να πάτε οπωσδήποτε λύκειο, αλλά το λύκειο της γειτονιάς να σας έλεγε συγνώμη αλλά η τελευταία θέση καλύφθηκε από μια οικογένεια που βγάζει 100 ευρώ λιγότετο το χρόνο. Και το λύκειο να κοστίζει χιλιάδες.

Δεν πάμε καλά.

Δεν με ενδοιαφέρει ποια κυβέρνηση το έκανε, καθώς σε αντίθεση με ένα φίλο μπλόγκερ δεν είμαι ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε άλλο κόμμα, ούτε αντί κάποιων αυτών. Είμαι κατά των αχρηστων πολιτκών που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια και κατά της Ελλήνικης νεοτροπίας αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Έλληνες και ξένοι

Συνείδηση ή τιμωρία η διαφορά μας με τους ξένους σε επίπεδο ανθρώπου αλλά και κράτους?

Είχα πρόσφατα μια συζήτηση με ένα φίλο και οι δύο συμφωνούσαμε ότι ουσιαστικός παράγοντας που λείπει στην Ελλάδα είναι η ατιμωρησία. Δεν είναι ότι οι ξένοι ειναι τίποτα τρελά μούρηδες σε σχέση με μας και δεν φοροδιαφεύγουν ή οι πολιτικοί τους δεν κλέβουν τόσο αλόγιστα, αλλά το γεγονός ότι ξέρουν ότι ο κώλος θα τσούξει.

Και να συμφωνώ ειδικά σε θέματα που αφορούν τα λεφτά. Δηλαδή δεν θα φοροδιαφύγω γιατί θα πονέσει. Όμως πραγματικά πιστεύω ότι εμάς μας λείπει κάτι πολύ βασικό. Δεν κάνουμε λογικά μέτρα που αρχικά επιβάλλονται δια της απογόρευσης συνείδηση. Τι εννοεί ο ποιητής μπλόγκερ?

Κάθε νέο μέτρο σε κάθε κράτος επιβάλλεται δια του φόβου των κυρώσεων αλλά ταυτόχρονα εξηγώντας το γιατί αυτό είναι σωστό μέτρο. Στην χώρα μας όμως τελικά το μόνο που μένει είναι ο φόβος των κυρώσεων. Ποτέ και σε καμιά περίπτωση δεν θα κάνουμε συνείδηση και πόσο μάλλον να την μεταφέρουμε στα παιδιά μας αυτή την συνείδηση έτσι ώστε να χρειάζεται μόνιμα κάποιος με ένα πιστόλι στον κρόταφο μας.

Τι εννοεί πάλι ο συγγραφέας? Θα το πω με παράδειγμα.

Έρχεται το κράτος και σου λέέι όλοι θα φοράτε ζώνη. Μαααααα πονάει το βυζί μου κύριε τροχονόμε και δεν μπορώ. Ναι αλλά θα σώσει την ζωή σας και πόσο μάλλον του συνοδηγού και του παιδιού σας. Τι λέτε κύριε τροχονομέ σοβαρά? Ναι πρόσβατα τέστ το έχουν αποδείξει αυτό. Δεν το κάνουμε για τρομοκρατία για καλό σας θέλουμε να την φοράτε. Και επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν έχουμε βάλει και ένα πρόστιμο. Και πόσο είναι αυτό κύριε τροχονομέ? χ ευρώ.

Πιθανές πορείες.

α) Πώπω δεν τα έχω τα φράγκα θα φοράω την ζώνη όπου πιστεύω ότι θα με πιάσουν.

β) Στα αρχίδια μου μου περισσεύεουν και η τρίχα από το φυσικό μου πουλόβερ μαγκώνει με την αλυσίδα.

ΕΛΕΟΣ που ειναι ο πορεία γ που λέει πωπω, δικιο έχουν για το καλό μου ειναι πρέπει πάντα να φοράω την ζώνη εγώ και όλοι στο αυτοκινητο για λόγους ασφαλείας μας. Δεν πειράζει που το πλήρωσα και μια φορά. Ευτυχώς που πλήρωσε μετρητά και όχι με την ζωή μου.

Τι θα πεις στο παιδί σου που το έχεις στο αυτοκίνητο? Δεν τρέχω γιατί θα μου κόψουν κλήση. Φόρα ζώνη μέχρι να τελειώσουν τα στρουμφάκια και μετά κάνε ότι θες? Εγώ όποτε πάω ταξίδι βλέπω εγκληματίες γονείς. Για φόνο εξαμελείεας πρέπει να του πηγαίνουν μέσα.

Που ειναι αυτό το στοιχείο που κάτι που μας απογορεύεται γίνεται συνείδηση ωφέλιμη στην ζωή για μας και τους συνανθρώπους μας? Που είναι αυτό το στοιχείο που επιβάλεται πάνω στον ρεμπελισμό μας και όχι ΕΓΩ θα κάνω ότι γουστάρω γιατί είμαι και πολύ μάγκας και σας γαμάω όλους αριστερά δεξία, πίσω και από μπρός γιατί είμαι και τρισδιάστατος γαμίκουλας!

Επι του πράγματος? Ξένος δεν θα περάσει το φανάρι ακόμα και στο κολοχώρι με κόκκινο. Θα φορέσει την ζώνη έστω και αν ακόμα δεν υπάρχει πρόστιμο. Έλληνας θα κάτσει συνοδηγός και στην επαρχία δεν θα την φορέσει. Αν κάτσει συνεπιβάτης ούτε θα το σκεφτεί να την βάλει, παρόλο που ξέρει και του έχουν εξηγήσει ότι στο πρώτο φρενάρισμα έχει βρεθεί αγκαλιά με το σβέρκο του μπροστινού και τον έχει σκίσει. Ε δεν πρέπει να χρειάζεται ένας μπαμπούλας να σε τιμωρεί για την ίδια σου την ζωή. Αν δεν καταλαβαίνεις πότε και τι ειναι στο συμφέρον σου παρόλο που περιορίζεται το ΕΓΩ σου, τότε εισαι και λίγο μαλάκας.

Και αυτό ε δεν το έχουν σε τέτοιο βαθμό οι ξένοι.

Βέβαια υπάρχουν και ξένοι πιο βόδια από μας έτσι.

Μπορεί να περιορίζομαι στο θέμα σχετικό με το αυτοκίνητο αλλά είναι χαρακτηριστικά καθαρό το παράδειγμα της ζώνης. Δεν υπάρχει καμια αντιλογία του γιατί δεν πρέπει να φοράς ζώνη. Και δεν υπάρχει και καμιά αντίρηση ότι ακόμα και σήμερα 10 χρόνια μετά το σιδέρωμα για τα θετικά της, ακόμα την φοράμε μόνο και μόνο για τα στρουμφάκια.

 

Δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε

Άκουσε κανείς τον πρωθυποργό μας?

Έχουμε κάνει λάθη, δεν τα έχουμε πετύχει όλα αλλά έχουμε κάνει και κάποια πράγματα.

Δείχτε λίγη κατανόηση, μπαλώσαμε την τρύπα σε εκείνο το δρόμο. Δεν έχουμε καλούς δρόμους αλλά από μπαλώματα καλά πάμε?

Φυσκά κακώς ασχοληθήκατε με το μεγάλο σκάνδαλο στο μεγαλύτερο σε μάσα υπουργείο. 3 μήνες και όπως βλέπεται δεν υπήρξε και σκάνδαλο! Τι λέει ρε το παλικάρι μας δουλεύει.

Παιδιά είναι και νέοι άνθρωποι στο επιτελείο μου. Κάνουν και αυτοί τις λαμογιές τους. Το ξέρω δεν είμαστε τέλειοι. Κάνουμε σίγουρα κάποια λάθη αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω από το σπίτι μου που έχω απομονωθεί ποια ακριβώς είναι αυτά τα προβλήματα που με κατηγορείτε.

Δεν βλέπετε τι έργα έχουμε κάνει σαν κυβέρνηση?

Πάμε να μαζέψουμε λεφτά από αυτούς που έτσι και αλλιώς πληρώνουν και έίναι νόμιμοι. Την κοινωνική αδικία που την βλέπεται. Εμένα αυτοί οι φαγοπότηδες που έχω για συνεργάτες δεν μου λένε και τίποτα. Παραδέχομαι ότι δεν ειναι και τέλειοι αλλά κάνουν ότι μπορουν τα παιδιά. Και αν χτίζουν και καμιά βούλα και έχουν και φέρνουν και καμιά γραμματέα γιατί τους γυάλισε οκ.

Τέλος πάντων και για να μην μακρυγορώ γιατί έχω δουλειές ο άτιμος, δεν καταλαβαίνω γιατί μου την λέτε τόσο πολύ. Εγώ μια χαρά τα βλέπω. Η γυναίκα μου πήρε διδακτορικό χωρίς να ξέρει τίποτα, οι υπουργοί μου δεν τηρούν τους ίδιους τους νόμους, και όποιος πεινάει έρχεται να κουρέψει και την παράνομη βίλα μας, φυσικά μαύρα γιατί αν τα δικαιολογήσω στο υπουργείο θα με κατηγορήσουν για κατάχρηση πόρων.

Ή μήπως ξεχνάται τι γαμάτη συνταγματική μεταρύθμιση έκανα? Μας βόλεψα μια χαρά. Εϊχα πει ότι θα κάνω παπάδες, αλλά είχα πει ότι κάνω και λάθη. Και ουπς μου ξέφυγε ένα στην συνταγματική μεταρύθμιση. Ξέχασα να κάνω όσα είχα αναγκείλει και ένα έκανα μόνο όσα με συνέφεραν. Και προτιμώ να κάνω τέτοια παρά να μένω στην απραξία για να μην δεχθώ το πολιτικό κόστος.

Και μην ξεχνάτε τι γαμάτα που ρύθμισα τους δικαστές. 80% αύξηση για την τρομερή δουλειά που κάνουν. Δεν βλέπεται πως μας επιτηρούν μην κλέβουμε? Και αν τύχει και ξεφύγει κανά δις, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, δεν είναι τέλειοι. Λάθοι γίνονται και παραλείψεις. Φυσικά δεν ξεχνάμε τα ωφέλη που έχουμε και εμείς οι βουλευτές και οι άλλοι κλέφτες καθηγητές πανεπιστημίων λόγω του συντάγματους και της σύνδεσης των μισθών που ξέχασα (πραγματικά το ξέχασα. το είχα στο πρόχειρο σας το ορκίζομαι) να αλλάξω! Και μιας και έκανα το λάθος και σας το παραδέχομαι, πρέπει να πληρώσεται εσείς που πληρώνεται ήδη γιατί θα χρειαστούν και φράγκα για αυτό το μικρό λαθάκι.

Και όλα αυτά, για να δείτε και τι ηγέτης είμαι, ξανά τα παραδέχομαι μπροστά σας. Είμαι ο πρώτος πολιτικός που λέω ότι δεν τα κάνουμε τέλεια. Ότι είμαστε ατελής. Δεν μου αξίζει ένα μπράβο και άλλη μια τετραετία? Την επόμενη φορά δεν θα κάψω όλη την Ελλάδα.

 

Το δικό μου σχόλιο? Το να παραδέχεσαι κάθε φορά τα ίδια λάθη, τα ίδια πράγματα που δεν έκανες, τι ίδια πράγματα που δεν διόρθωσες ειναι απαράδεκτο. Προσβάλει το κοινωνικό αίσθημα. Καλό την πρώτη φορά αλλά μετά δείχνει μια μετριοπάθεια του κώλου πόσο μάλλον όταν την ίδια στιγμή οι συμπεριφορά του, και του επιτελείου του είναι εντελώς σε φάση σας κλέβω φανερά και ίσια. Ειδικά όταν η χρονική συγκυρία είναι οικονομικά τόσο άσχημη στην χώρα αυτή.

 

Αλλά ξεχνάω.

Λάθη έχουν γίνει.

Δεν ξεχνάω όμως πράξεις με ουσία καμία.

Και δεν είμαι ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε Σύριζα ούτε ΚΚΕ ούτε ΛΑΟΣ. Ειμαι έλληνας πολίτης που προσπαθώ να ζήζω έντιμα μέσα από τον ιδιωτικό χώρο και να παράγω και να προσφέρω. Αντε λοιπόν όλοι στην Ελλάδα που θέλετε να γίνεται δημόσιοι και λαμόγια, ψηφίστε ξανά την νέα μόδα πολιτικής που επιτρέπει τα συνεχόμονα λάθη (έτσι βαπτίζει την ατελειωτη κλεψια και ανικανότητα), γιατί με τηνίδια λογική θα επιτρέπεται και σε σας.

Gotcha

conepwn

Τέλειο σου λέω τέλειο

Μονοπάτια της Ελλάδσς

Μια προσπάθεια του ΣΚΑΙ που διαρκώς με εκπλήσει θετικά

http://monopatia.skai.gr/

Επειδή γουστάρω πολύ την φάση δυστυχώς φαίνεται να έχει μόνο τρία και κυρίως να ειναι επικεκτρωμένο για την τηλεόραση από την οποία και το έμαθα.

Earth TV

Ελέγξτε το.

www.earthtv.com

Θα μπορούσε βέβαια να ειναι πολύ καλύτερο.

MAD - MTV

Μπράβο κάναμε δύο τα κανάλια μουσικής και εγκεφαλικού σιδερώματος στην χώρα μας.

Τι κρίμα που και τα δύο παίζουν άθλια μουσική για τα γούστα μου και δεν θα τα παρακολουθώ έξω από την εκπομπή TV War που καμιά φορά βλέπω και φυσικά ασχολείται με την Μέταλ.

Δεν έβλεπα MAD και δεν θα βλέπω MTV.

Πάντως απορώ ποιος είναι τόσο χαζός να στέλνει μήνυμα με κόστος 1.19 ευρώ για να αποφασίσει ποιο τραγούδι  από τις δύο επιλογές θα παίξει επόμενο στο MAD.

Παρατράγουδα

Δεν μιλάω για τον σκάνδαλο με την μονή Βατοπεδίου ή όπως αλλώς λέγεται που δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω κιόλας. Μιλάω για το και καλά σκάνδαλο που έφερε στην φόρα το ΠΑΣΟΚ με την ψηφοφορία στην συνταγματική αναθεώρηση.

Χαλαρά και δεν πιστεύω ότι υπήρξε νοθεία. Ειλικρινά τους έχω για μεγάλα λαμόγια αλλά όχι και για χαζούς αν και έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τους τύπους τους ΠΑΣΟΚ, όπως θα σχολιάσω παρακάτω.

Δεν πιστεύω ότι υπήρξε νοθεία γιατί

  • απλά δεν γίνεται να την κάνεις έτσι απροκάλυπτα ακόμα και σε ένα μπουρδέλο σαν την χώρα μας.
  • Τα τέσσερα άρθρα που ψηφίσαν οι περισσότεροι μόνο τον κώλο τους βολεύαν, μη χέσω συνεπώς ποιος ο πραγματικός λόγος?
  • Και αν πράγματι έγινε, αυτός που τον νόθευσαν μιλιά δεν είχε? Τι είχε να φοβηθεί, αφου ονομαστική ψηφοφορία έκαναν. Εκτός και αν μιλάμε για μεγάλες κότες. ε συγνώμη βολεμένους.

Όμως δεν μπορώ παρά να μείνω έκπληκτος από το μπουρδέλο που επικρατούσε κατά την ψηφοφορία. Χαρτάκια ανταλλάσονταν αριστερά δεξία και μπαινόβγαιναν σε τσέπες. Αυτοί οι μαλάκες οι δικαστικοί που υποτίθεται ότι ειναι και πολύ ευσυνείδητοι και όπως λέει και ένας φίλος, σημαντικό - σπέσιαλ επάγγελμα , που σκατά είναι και δεν κάνουν καμιά παρέμβαση για ατυπίες σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες? Και αν δεν έχουν το δικαιώμα που είναι έστω και μια δήλωση? Η μήπως κολώνουν? Την ερριστική για την υπόλοιπη κοινωνία 80% αύξηση μια χαρά την τσεπώσαν τα λαμόγια!

Να είχε γίνει κανά τέτοιο σκηνικό σε βουλευτικές εκλογές, όλος ο στρατός των αριστερών ακροβολημένων στα διάφορα εκλογικά κέντρα με αποστολή μην φύγει καμιά βούλα θα είχαν καταφέρει να βγάλουν παράνομες τις εκλογές και να ξαναπληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλή μας. Που είναι λοιπόν η εξέλιξη των επίλεκτων αυτού του στρατού θεωρητικά μέλη του Σύριζα και ΚΚΕ? Κάτι βρομάει.... ΠΑΛΙ.

Τέλος για το ΠΑΣΟΚ. Άχυρα έχουν εκεί μέσα? ή έχουν βάλει τον γιωργάκη κάνω ποδήλατο και τρέχω ειδικά για να παραμένει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία? Πιθανόν να νομίζει ότι είμαστε και βλάκες σαν λαός. Βέβαια χαλαρά και πιστεύω ότι είμαστε βλάκες αλλά σε αυτά δεν πιανόμαστε μην χέσω. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και στην Ελλάδα έτσι εκλογές δεν κερδίζονται. Μόνο με λαδιές, τσάμπα προσλήψεις και καμιά δήλωση να γουστάρει ο κόσμος.

Εδώ έχουμε πρωθυπουργό και πρόερδο αντιπολίτευσης που δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Μάλιστα ο ένας έχει και μια γυναίκα που κάνει το ανέκδοτο ξανθιά και διδακτορικό στα 21 σχεδόν πραγματικότητα. Πάλι καλά που δεν την ζήτησε και η NASA και δεν αναγκάστηκε ο πρωθυπουργός μας να ξενιτευτεί. Είναι σοβαρή στο ΠΑΣΟΚ ?Αυτά τα λέω για χαβαλέ και όχι για να κάνουν λασπολογία για την γυναίκα του πρωθυπουργού.

Όμως εκεί στο ΠΑΣΟΚ μυαλό μόνο για μάσα έχουν? Για να φας πρέπει να κυβερνήσεις κιόλας και έστω και αυτό τουλάχιστον θέλει μια προσπάθεια. Πως το βλέπουν δηλαδή ότι και αυτό τους το χρωστάει ο κόσμος επειδή μια φορά και ένα καιρό, όπως όλα τα υπόλοιπα στην Ελλάδα?

Εδώ έχουν τόσα να κράξουν, όχι πως θα τα έκαναν αλλιώς, οικονομία, σκάνδαλα , μηδενική αποκατάσταση στους πυρόπληκτους, φόρους, εγκληματικότητα,  μπλα μπλα και άλλα άπειρα. Μήπως να με πάρουν για σύμβουλο?