Ο περιβόητος πεζόδρομος του Παλαιού Φαλήρου

Πήγα λοιπόν σήμερα βόλτα στον μεγάλο σε μήκος πεζόδρομο παράλληλο με τις γραμμές του τραμ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Γενικά όπως ότι φτοιάξαμε στους Ολυμπιακούς είναι παρατημένος στην μοίρα του. Και πως να μην είναι?

Αυτό που όμως που έκανε την αρνητικότερη εντύπωση για μια ακόμη φορά ήταν η παντελής απουσία οποιασδήποτε μορφής ελληνικής νεολαίας. Υπήρχαν μόνο μεγάλοι και αλλοδαποί και όσοι από αυτούς ήταν και νέοι ήταν και αλητάμπουρες.

Γενικά δεν είναι καλά καθώς 6 λωρίδες δρόμος και δύο του τράμ κάνουν πολλοί φασαρία. Φήμες λένε για ένα αντίστοιχο πεζόδρομο στην Βούλα που πρέπει να πάω να τσεκάρω καθώς μου είπαν ότι έχε δένδρα ανάμεσα στο πεζόδρομο και στο δρόμο. Αν πάει το τραμ ποτέ εκεί bye bye litle δενδράκια μου φαίνεται.

Το πιο ωραίο σήμερα ήταν ένα σημείο που είχε χώρο για δύο τεράστια σκάκι. Ξέρεται αυτά που περπατάς μέσα στην σκακιέρα. Πορώθηκα γιατί θυμήθηκα τις ένδοξες μέρες που έπεζα σκάκι 9 παρτίδες την ημέρα και πραγματικά μου λείπει γιατί κανείς δεν παίζει.

Επιστρέφοντας στο σχόλιο για την παντελή απουσία ελληνικής νεολαία έχω να πω τα εξείς

Η ελληνική νεολαία είναι σε άλλο επίπεδο.Πάει αυστηρά και μόνο για καφέ. Μην κουνήσει τον κώλο της καθόλου! Γιαυτό θα γίνουμε οι πιο παχύσαρκοι αν δεν είμαστε ήδη. Δεν είναι in να κουνάς και λίγο τον κώλο σου βλέπεις την σήμερον ημέρα. Για να είσαι κούλ πρέπει να λιώνεις στους καφέδες 2-3 την ημέρα και να ξεκολιάζεσαι στα τσιγάρα. Ειδικά αν είσαι γυναίκα δεν νοείται να μην καπνίζεις με το χέρι δίπλα στο κεφάλι μήν τυχόν και δεν σε δεί όλο το μαγαζί πόσο κούλ και γυναικάρα είσαι που καπνίζεις. Για να κουνηθεί καθόλου ούτε να το συζητάς. Τα φρεντοτσίνο και όλα τα λοιπά παχυντικά να είναι καλά. Ξέρεις πως γυμνάζεται η κοιλιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου