Ραδιοφωνικές εκμπομπές

Το αντικείμενο κραξίματος ειναι όλοι αυτοί που κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές με ένας από τους παρακάτω δύο τρόπους.

  • Αναπαράγοντας τα μηνυματα που τους έχουν έχουν στείλει τα θυματα από κινητό τους
  • Βγάζοντας τον κάθε με άποψη στο ραδιόφωνο να μιλάει 10 χρόνια.

Αποτέλεσμα και των δύο ειναι ότι γεμίζουν τις εκπομπές τους ετσι απλά, ουσιαστικά αποδεχόμενοι ότι δεν έχουν και τίποτα να πουν.

Προσωπικά δεν μαρέσει το συγκεκριμένο στιλάκι και με προβληματίζει η διάδοση του και έμμεση υποβάθμιση του ραδιοφώνου. Ούτε το random mp3 playlist είναι λύση, αλλά έλεος ένα λόγος που διαλέγεις το ραδιόφωνο ειναι για την ζωντάνια που σου δίνει κάποιος που ξέρει να κάνει εκπομπή. Δεν λέω να μην έχεις επαφή με το κοινό αλλά όχι και το 90% της εκπομπής. Ειδικά αυτό με την αναμετάδοση των μηνυμάτων που έχουν στείλει.

Τέλος απορώ με τον κόσμο που πληρώνει τα μαλιά της κεφαλής του με τις χρειώσεις που έχουν όλες αυτές οι μορφές επικοινωνίας. Ειλικρινα για το θεαθήναι είμαστε πρώτοι. Ένα παραδειγματάκι. Πες ότι στην καλύτερη το μήνυμα έχει 50 λεπτά για να στείλεις ένα κειμενο 140 χαρακτήρων. Αν πεις οτι γουστάρεις και στέλνεις ένα μηνυματάκι την ημέρα, τότε έχουμε 0.50 *30 μέρες που χοντρικά βγάζει ένα 15 ευρώ το μήνα για να κάνει ο κάθε ατάλαντος dj εκπομπή στο ραδιόφωνο. Δεν λέω μπορεί ο dj να ξέρει τον κώλο του, αλλά λεφτά ο σταθμός και ο dj βγάζει (μάλλον για τον dj) γιατί πρέπει να πληρώσει και ο κόσμος?

Και δυστυχώς την αρχή την ειχε κάνει νομίζω ο Γεωργίου ο γνωστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου