Απορώ!

Πραγματικά απορώ.

Υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι δεν ζουν μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες του έθνους με τελικό πρωταγωνιστεί τον ΓΑΠ πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός;
Είναι δυνατόν;

Είπαμε για το όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα χρόνια κοσκινίζει, μήπως πρέπει να εφεύρουμε και κανένα καινούργιο; Τι στο καλό, πληρωμένα στρατιωτάκια και wannabe καρχαρίες του συστήματος είναι πολλοί;

Το πράγμα βρωμάει πολλά χρόνια τώρα. Από την αρχή είχαμε πει ορισμένοι (πριν το παραδεχτεί και ο Στρος) ότι ο ΓΑΠ τα είχε κανονίσει πριν ακόμα βγει πρωθυπουργός. Επίσης χρόνια τώρα βρωμάει το που μας πηγαίνανε βήμα βήμα και ομολογώ ότι ενώ το ένιωθα κάποιες φορές έσφαλα παρόλες τις προσπάθειες κάποιων. Άντε να πω τότε ότι κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου, άντε να πω ότι ήταν λίγο σοκ για να χωνευτεί.

Την σήμερον ημέρα τι ακριβώς δικαιολογία υπάρχει για να μην γίνει κατανοητό; Μιλάω καθαρά για παραδοχή και τίποτα περισσότερο. Είστε πολλοί ακόμα "βολεμένοι"  , CEO και managaρεοκόσμο; Μήπως ακόμα ζούμε το παραμύθι του γκαράζ και την φάση "θα μπορούσα και εγώ να γίνω σαν αυτούς"; Και άντε να πω για την επαρχία που είδα τον Σεπτέμβρη ότι δεν έχει πάρει και πολύ χαμπάρι. 60% της Ελλάδας όμως μένει στα αστικά κέντρα που έχουν καταποντηστεί. Και η νεολαία ακόμα περισσότερο.

Πραγματικά το έχω απορία. Πρώτη μεγάλη τέτοια απορία είχα στις πυρκαγιές του 2007, μετά στα σύγχρονα Δεκεμβριανά και τώρα τρίτη και καλή. Στις πρώτες δύο απλά πήρα απάντηση με την μορφή πόρτας στην μάπα με κάτι 90% στα κλασσικά κόμματα.

Ειλικρινά συγνώμη για το ποστ αυτό, αλλά μέχρι προσφάτως ακόμα είχα φίλους και κοντινά πρόσωπα και εθελοτυφλούσαν. Έπρεπε να πονέσουν για να καταλάβουν. Μήπως αυτό συμβαίνει; Περιμένουμε να πατώσουμε όλοι για να δούμε το οφθαλμοφανές;

Δυστυχώς ξέρω τις απαντήσεις. Δεν είναι σύμπτωση, γιατί "δεν μπορεί" και .... "δεν είναι τόσο προδότες". Επίσης υπάρχουν και απαντήσεις των γερόλυκων με χρωματική δακτυλοσκόπηση, όσο και αν τους γίνεται δαχτυλοδόσκοπηση ήδη αλλού.

Πραγματικά πόσο μη πιστευτό είναι το πάζλ που σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για ορισμένους ώστε να μην ψάξουν για δικαιολογίες αλλά απλά να δουν την εικόνα που έχει ήδη σχηματιστεί.

1 σχόλιο:

  1. O Φρειδερίκος ο Μέγας και τα Μαύρα Παλτά - του Στυλιανού Παπαγεωργιου-Γονατά

    ----> http://www.greekreview.net/2011/12/o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή