Συνέντευξη Nigel Farage στην ΝΕΤ για την Ελλάδα 18-2-12


Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Farage είναι ο μόνος που φωνάζει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Όμως βλέπωντας αυτό το video έχω να πω δύο πράγματα.
Πάντα να έχεις επιφυλάξεις για άτομα που έχουν ιστορικό παρελθόν στης χρηματιστηριακές αγορές.
Πάντα να έχεις επιφυλάξεις από τους Βρετανούς όταν μιλάνε για καλό. Μην ξεχνάμε ότι το ηνωμένο βασίλειο είναι ένα κράτος με έντονη αποικιοκρατική ανάμνηση και έχει κάνει πολλά και διάφορα. Επίσης στο Λονδίνο φιλοξενείται το city που αποτελεί το πιο απελευθερωμένο μέρος όσον αφορά την λειτουργία της αισχροκέρδιας και των διεθνών κερδοσκοπικών κυκλομάτων.
Άντε γαμήσου μαλάκα που το σοβαρότερο επιχείρημα σου είναι να γίνει η χώρα η φθηνιάρικη χώρα διακοπών. Είδαμε και τι ακριβώς έχει γίνει στις χώρες αυτές όπως Ινδονησίες κτλ κτλ με το θέρετρα τουρισμού.

Προσωπικά γιαυτό πιστεύω τα λόγια του Καζάκη. Γιατί ο άνθρωπος ποτέ δεν λέει να επιστρέψουμε στα ίδια καραγκιοζιλίκια. Ποτέ δεν συμφωνεί με την υποτίμηση και ποτέ δεν συμφωνεί με την Ελλάδα να είναι μια χώρα βασισμένη στην τουριστική βιομηχανία. Έχει συνολική άποψη και σχέδιο για την Ελλάδα. Βέβαια εγώ ακόμα επιμένω ότι ποτέ δεν έχω ακούσει άποψη για το πόσο ξύλο θα φας από το ΝΑΤΟ που σε μήνες θα σε έχει βαπτίσει τρομοκρατική χώρα.

2 σχόλια:

  1. Αν το δεις λίγο αφαιρετικά, αν πάμε να γίνουμε τώρα βιομηχανική χώρα, τότε θα έχουμε να ανταγωνιστούμε τοις λοιπές βιομηχανικές χώρες κοντά και μακριά, Κίνα, Βουλγαρία.....
    Αν πάμε να γίνουμε τουριστική, πάλι θα έχουμε να ανταγωνιστούμε Τουρκία, Κύπρο, Κροατία, Αλβανία και Αίγυπτο και Μαρόκο.
    Αγροτική, έχουμε πάλι Αργεντινή, Βραζιλία, Αίγυπτο κλπ...

    Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι είτε να βρούμε μια κάθετη κατεύθυνσή και να τραβήξουμε προς τα εκεί δίχως ουσιαστικού ανταγωνισμού είτε να κάνουμε οικονομία που κτυπά τον πυρήνα της ατμομηχανής τους. να γίνουμε δηλαδή φορολογικός παράδεισος σε σημείο που το city να αρχίσει να γλυκοκοιτάει τη μεταφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας καλύψουμε πρώτα τα δικά μας και τον ανταγωνισμό της Κίνας σε παγκόσμιο επίπεδο το βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή