Alien Vs Predator

Σε ένα από τα blog που παρακολουθώ αναρτήθηκε το παρακάτω ποστ.

Εν ολίγοις το συγκεκριμένο ποστ, ασχολείται με το γιατί οι άνδρες δεν την πέφτουν στις γυναίκες ποια και είναι αποξενωμένη από το στοιχείο του κυνηγού. Και γενικά την κλασική γκρίνια του δεν υπάρχουν άνδρες ποια και μπλα μπλα μπλα.

Ε λοιπόν ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να μην πω και τίποτα πιο βαρύ. Η ισότητα έχει δύο πλευρές αν τις καταλαβαίνουν και οι δυο. Δυστυχώς σε αυτή την ηλίθια την κοιωνία επιλέγουμε να βλέπουμε μόνο ότι μας συμφέρει.

Η απάντηση μου στα γραφώμενα της Naya είναι η παρακάτω που εν μέρη περιλαμβάνει και την άποψη μου στο θέμα.

Εγώ με αυτές τις μπούρδες περί κυνηγού και τα σχετικά κάθομαι και γελάω.
Η πραγματικότητα είναι μια και είναι η εξής. Δεν είναι ο άνδρας που βρίσκει την γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που διαλέγει καθώς είναι αυτή που θα πει το τελικό ναι ή όχι. Μετάφραση λέει ναι σε διάφορα πεσίματα δηλαδή διαλέγει.

Τώρα αν θέλετε ισότητα? όσο ένοχος είναι αυτός που δεν κάνει την κίνηση τόσο ένοχη είναι και η γυναίκα. Και στην τελική γιατί ο άνδρας να μην επιτρέπεται να έχει ανασταλτικούς παράγοντες στο να κάνει την κίνηση προς ένα ξένο, ενώ η γυναίκα επιτρέπεται?

Γυναίκες όλου του κόσμου, ξεκολάτε και καταλάβεται τι σημαίνει ισότητα. Ίση σε όλα όπου επιτρέπει η φύση. Αυτό σημαίνει και ίδια μέτρα και σταθμά στην κρίση των πράξεων μας. Και για να μην παρεξηγηθώ όποιος άνδρας θεωρήσει πουτάνα ή να μην πω τι άλλο τι γυναίκα που του την έπεσε άντε να πάει να δει και αυτός τι σημαίνει ισότητα και σύγχρονη κοινωνία.

Εγώ μόνο παράπονο βλέπω από τις γυναίκες. Όταν πουλάς τσαμπουκά και έχεις διεκδικήσεις τότε φυσικό είναι να μην είσαι ποια το θύραμα του κηνυγού, και ο κηνυγός να σε φοβάται και λίγο. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ λοιπόν τι θέλεται γιατί μονά ζυγά δικάς δεν γίνονται.

Εγώ δεν γουστάρω να πάω να την πέσω σε μια άγνωστη και ένα απλό και βασικό λόγο. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κριθώ από μια γελοία πρώτη ατάκα που θα πω. Πιστεύω στο βάθος και την κυριότητα μου σαν χαρακτήρας και θέλω να με κρίνουν από αυτόν επί της ουσίας και όχι με γελοίες κρίσεις, τροφοδοτημένες από περιοδικά και media ή από τα ρούχα που φοράω. Τώρα αν αυτό με τα στάνδαρ των γυναικών με κάνει φλώρο τότε ας είναι, καθώς αυτές θέτουν τα εντελώς λάθος κριτήρια επιλογής. Και στην τελική ας έρθουν και αυτές να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με κρίνουν από το περιτύλιγμα και μια ατάκα των 5 δευτερολέπτων. Δεν είμαστε fast food. Και επίσης βαρέθηκα να διαβάζω από τις και καλές ίσες γυναίκες πόσο τελικά μόνο οι άνδρες είναι φλώροι που δεν κάνουν την πρώτη κίνηση.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο,καλά τα λες!!!
    Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου.Είμαι από τις γυναίκες που κάνουν την πρώτη κίνηση,σχεδόν πάντα.
    Μ'αρέσει ο τρόπος που μιλάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ
    Έχω κυριολεκτικά σιχαθεί και βαρεθεί τα ταμπού της κοινωνίας και κυρίως την ανιση κρίση και από τις δύο πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή