Φλώρος Unleashed

Λοιπόν έσκασα μύτη σήμερα με τον νέο αναβαθμισμένο look μου. Το λεγόμενο Business casual.

Για διαφόρους λόγους ένας εκ των οποίων επαγγελματικός, αποφάσισα ότι σε αυτές τις εκπτώσεις έφτασε η στιγμή να αποκτήσω κανα κυριλέ ρούχο. Τουλάχιστον για την δουλειά ίσως να έχει και κάποια χρησιμότητα και δεν θα μείνει στο ράφι.

Επειδή όμως όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι εγώ και το τυπικό κυριλέ αλλά και τα ψώνια είμαστε εχθροί αγκάρεψα φίλο ώστε να περιορίσω το ρεζιλίκι στα μαγαζιά.

Οκ έγινα και λίγο ρεζίλι, να είναι καλά όμως και μια συνάδερφος στην δουλειά που την ευχαριστώ θερμά για τις κατευθυντήριες γραμμές χωρίς ελπίζω να είπε " μα τι ????". Και να είπε κάποιο δίκιο θα είχε αρκεί αντί για τα ερωτηματικά να υπάρχει κάτι σαν Noob.

Με τις χίλιες προσπάθιες λοιπόν έκανα επίσημη σχεδόν παρουσιάση του μονοθεσιού Demelene στην πίστα. Δυστυχώς όμως απουσίαζαν οι δημοσιογράφοι που σκασίλα τους και αυτοί. Αίσχος. Άσε που ήταν και μονοθέσιο.Κλάπς.

Δύσκολα ρούχα όμως ρε παιδί μου. Καμια πρακτικότητα. Και από ευελιξία καμία. Ίσως είναι στο μυαλό ίσως όχι.Ίσως γράφω μαλακίες για την πόρωση ίσως και να μην βγάζω νόημα γιατί είναι αργα.

Ένα έχω να πω σίγουρα. Με τα κυριλέ ρούχα φαίνονται πιο έντονα τα παραπανήσια κιλά. Αίσχος. Βουρ για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια να πέσει η κοιλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου