Earthlings

Σημείωμα μετά την δημοσίευση.

Εχωντας ήδη φτάσει στο 3 μέρος, οι σκηνές ειναι πάρα πολύ σκληρές ειδικά στο 3ο μέρος. Τα μοναδικά μη σκληρά τμήματα για όποιον δεν θέλει να πανικοβληθεί από την σκληρότητα των εικόνων αλλά και τις γνώσεις ειναι τα μέρη 1,9 και 10.

Μια παρατήρηση για το 2ο μέρος, σχετικά με τα κατοικίδια. Ίσως κάποιοι από αυτούς τους τόσο ένθερμους φιλόζωους, που φυλακίζουν ζώα σε κλειστους τοίχους επειδή νιώθουν μοναξιά, χρησιμοποιούν σαν δώρο την αγορά και άλλα, θα έπρεπε λίγο να επανασκεφτουν λίγο πως ή θεωρητικά “καλή” διαθεση, δεν ειναι πάντα τόσο φιλέσπλαχνη και ανιδιοτελής. Μη παρεξηγηθώ ξέρω άτομα τα οποία πραγματικά φροντίζουν τα ζώα και τις ανάγκες τους σεβόμενη τις φυσικές διαδικασίες, αλλα αυτοί ειναι οι μειοψηφία.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια:

  1. Για να πω την αληθεια μου...ουτε καν το πρωτο δεν ειδα ολοκληρο! Δεν ειναι για μενα τετοια θεαματα...Δεν εχω προβλημα να δω τη χειροτερη σπλατερια αλλά οταν ειναι θεμα με ζώα...δεν αντεχω! Φιλοι με δουλευουν που δεν εχω καταφερει να δω ουτε καν το Μπαμπυ το ελαφακι...:-S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι πραγματικά σκληρό.
    Καλά κάνεις.

    Βεβαια έχει ένα επιχείρημα σε ένα σημείο για μένα σημαντικό. Λέει ότι άνθρωποι που επωφελούνται των παράγογων της όλης διαδικασίες, θα έπρεπε (ought to η αγγλική έκφραση) να δουν και πραγματικά τι συμβαίνει. Και λέει και κάποια άλλα σωστά που συμφωνώ 100% που δεν αφορούν μονο την βιομηχανία εκμετάλευσης των ζώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή