Atlantis FM

Απίστευτο, συνέβει και αυτό στην Ελλάδα. Έχουμε ένα σταθμό που θέλει να ακουσει η πάρτυ μου. Ειναι απίστευτο οτι μετά από πολλά χρόνια διαρκείς σχέσεις με το usb stick και του ηχοσυστήματος του αυτοκινητου, τα δυο στικάκια με μουσική μένουν εκει που ειναι ξεχασμένα.

Ο σταθμός εκπέμπει ΑΘΗΝΑ στους 105.2 και λέγεται AtlantisFM. To site ειναι ανύπαρκτο απλά, και το link που έχει για online δυστυχώς ειναι μαύρα χάλια από θέμα ποιότητας. Ευτυχώς, αν το πετυχαίνω καλά, εδώ ακουγεται πολύ καλύτερα αλλά και πάλι….

Τώρα λίγα λόγια για τις εκπομπές του σταθμού.

Το πρωί 7-10 νομιζω, έχει ένα τυπο που παίζει ροκ και μεταλ και την έχει δει λίγο και ενημερωτική εκπομπή. Οι επιλογές του ειναι πολύ καλες, αν και δυστυχώς εκείνη την ώρα προτιμώ να ακούσω βουρ ενημερωτική εκπομπή.

Στις 12-4 από Δευτέρα εώς και Σαββάτο έχει μια τυπισα που λέγεται Νάνσυ. Ανεξαρτήτως του παρουσιαστικού της, αν ειναι δηλαδή αυτό με βάση το facebook, η κοπέλα έχει ένα έτσι πολύ μπεμπε και χαζοχαρούμενο στιλάκι αλλά τι να κάνεις, μιας και δεν έχει τιποτα άλλο καλύτερο.

Στις 4-8 πάλι από Δευτέρα εως και Σαββάτο έχει την Στέλλα Άνταμς. Δεν ξέρω αν ειναι ψευδώνυμο, αλλά η κοπέλα κάνει σαφώς πιο σοβαρή εκπομπή. Συγκεκριμένα η σύγκριση ειναι άδικη, καθώς η εκπομπή της αλλά και η παρουσία της εκτός από έτσι κάτι, κατά την γνώμη μου επίτηδες και εκτός αυτού, μπεμπεκίσματα που και πάλι τρώγονται.

Οι δύο αυτές εκπομπές, κυρίως αναλλώνονται στο να βάζουν τραγουδια που τους ζητάει ο κόσμος, αν και η Στέλλα έχει περισσότερη άποψη και σε πολλά σημεία βάζει οτι γουστάρει και έχει πολύ καλό τρόπο στο να ξεκόφτει τα εκτός κλίματος τα οποία ειναι τα βαρέα της μέταλ που ειναι πολιτική του σταθμού να παίζονται μονο νύχτα.

Κυριακή με Πέμπτη μετά τις 12 το βράδυ έχει ένα τυπο που κάνει εξαιρετική εκπομπή. Νομίζω λέγεται Μυλωνάς. Οι επιλογές του ειναι πάρα πολύ ατμοσφαιρικές και η φωνή του ειναι κάπως βραχνή κάπως βαριά, αλλά πάει τέλεια στην ατμόσφαίρα. Χθες το βράδυ άκουγα και δεν έλεγα να ξεκολήσω. Πρέπει πάντως ο τύπος να ξεσκίζεται στα τσιγγάρα. Κάπου έχω την εικόνα σε κάθε παύση που κάνει, και κάνεις πολλές, να γουρλώνει τα μάτια του καθώς τραβάει την τζούρα.

Ανεξαρτήτως οι εκπομπές γενικά βασίζονται πάρα πολύ στα sms που δεν υπάρχει και καμιά ανάφορα για το κόστος τους. Σε ορισμένα σημεία έχεις και λίγο την αίσθηση οτι ο σταθμός ζεί από αυτά. Ειδικά οι δύο εκπομπές των κοριτσιών, και ειδικότερα αυτή της Νάνσυ, ειναι ένα ατελειώτο στείλτε sms και αν δεν σας το είπα πριν 5δευτερόλεπτα στείλτε ξανα και ξανά sms.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα την λογική του κόσμου που στέλνει με το κιλό τέτοια μηνύματα. Επίσης δεν κατάλαβα και ποτέ την λογική των εκπομπών που ουσιαστικά αναπαράγουν κάθε SMS που στέλνεται γεμίζοντας έτσι άπειρο χρόνο. Έτσι κάνω και εγώ εκπομπή, ΜΑΛΛΟΝ. Γενικώς προτιμώ την εκπομπή να την κάνει ένας dj και όχι ένα κανάλι τσάτ από κλασσικά τυπάκια, μέσω sms. Αλλά και πάλι, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι εκπομπές, καθώς κακά τα ψέματα το live ειναι live και πάντα πολύ καλύτερο από το τυχαιο playlist.

Δεν λέω να υπάρχει επικοινωνία με τον dj, αλλά ε όχι και όλη η εκπομπή μια ανάγνωση από απεσταλμένα SMS. Μπορεί το πράγμα να έχει ενδιαφέρον και να περιορίζεται όπως στην βραδυνή και πρωινή εκπομπής. Ας εχει και κάτι να πει αυτός/η που κάνει εκπομπή! Και αυτό ειναι που διαχωρίζει την Ανταμς από την άλλη κοπέλα. Εκτός από κασσετοφωνάκι, έχει και μια άλφα σοβαρή άποψη, δεν την κρύβει και το κυριότερο έχει τσαγανό.

Ανεξαρτήτως ελπίζω ένας Κώστας του σταθμού να δει και αυτό το ποστ, όπως ένα παλαιότερο μου και να λάβει υπόψη ότι το κολπάκι με τα sms και κοριτσάκια να το παίζουν χαριτωμένες έχει μια σίγουρη ακροαματικότητα αλλά δυστυχώς μικρή και κλειστή. Ανεξαρτήτως της πολίτικης αν θέλουν πετύχει η προσπάθεια πρέπει τουλάχιστον να φτοιάξουν το site που το διαφημίζαν και ως έτοιμο, πρέπει να ανεβάσουν και την ποιότητα του streming γιατι έχω γνωστους που δεν ακουνε λόγω τόσο χάλιας ποιότητας.

Καλή συνέχεια στον σταθμό και κάθε πρόοδο.

10 σχόλια:

  1. "Κυριακή με Πέμπτη μετά τις 12 το βράδυ έχει ένα τυπο που κάνει εξαιρετική εκπομπή. Νομίζω λέγεται Μυλωνάς."

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... δεν ξέρεις τον Μυλωνά... ενας από τους λόγους που αξίζει κανείς να μην ξαναπατήσει εδω... πόσο είσαι ρε μεγάλε, 10 χρονών;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα εγώ δεν ειπα οτι λέει ενδιαφέροντα πράγματα.
    Ειπα ότι κάνει εξαιρετικό πρόγραμμα.

    Και ναι ξέρω για τον Μυλωνα. Ενημερώθηκα και τον ειχα και εγώ για οτι να είναι από την Τηλεόραση. Ενημερώθηκα ομως ότι στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση ήταν μέρα με την νυχτά.

    Όπως και να έχει εγώ τον ακουω για το πρόγραμμα που κάνει αν και τελευταία εχει πέσει πολύ ελληνικούρα και συναίσθημα και έχω ξενερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μυλωνάς είναι από τις παλιές καραβάνες στο χώρο. Από το ραδιόφωνο ξεκίνησε στην Αμερική και ήρθε Ελλάδα που έκανε πάταγο τα πρώτα χρόνια. Τότε είχε κάνει Μαστοράκη και Πολυχρονίου, που ήταν οι άρχοντες του χώρου, να τραβάνε τα βυζιά τους γιατί ήταν από του πρώτους που τα έλεγαν όλα έξω από τα δόντια. Άρχισε κάποια στιγμή να κάνει και εκπομπές στην τηλεόραση, τα παιδιά της νύχτας και ήταν η πρώτη εκπομπή που δεν κόλαγε να βγάλει τραβεστί και πουτάνες στο γυαλί... Το τελευταίο καιρό ήταν απών από παντού, γιατί δυστυχώς ήταν φυλακή. Επιστρέφει λοιπόν, και έτσι και ξαναζεσταθεί, ποιος τον πιάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι εχετε να πειτε για το καθημερινο 12 με 4 και 4 με 8?νομιζο οτι τα σπαει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλαράκο, με όλο το σεβασμό, αν δεν έχεις ακούσει ξανά ποτέ στη ζωή σου ραδιόφωνο, καλά θα κάνεις να μην κάνεις κριτική, γιατί δεν το 'χεις!!!
    Όταν μιλάς με τόσο ειρωνικό υφάκι για τον πρωτεργάτη του νυχτερινού ραδιοφώνου στην Ελλάδα, το 'χεις χάσει το θέμα!
    Τελείως όμως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ότι ο Μυλωνάς βγαίνει και μιλάει με ψεύτικη και καλά αισθησιακή φωνή και κάνει σαν καραγκιόζης , γιατί δεν το λέει κανείς?
    Επειδή είναι ο Μυλωνάς? Πολύ καλή μουσική, πολύ καλό στήσιμο όπως πάντα, αλλά αυτό με την δήθεν φωνή το γ@μ@ει και δεν το ακούω καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι τον λένε για την φωνή του Μυλωνά, αλλά για μένα όταν πήγαινε τρελά με τις μουσικές επιλογές της εποχής που έγραφα το ποστ.
    Κάποιες εβδομάδες μετά αποφάσισε ότι ακροατήριο του μάλλον είναι μόνο γυναίκες και χάλασε και την μουσική. Από τότε σταμάτησα να το ακούω.

    Άλλωστε κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 10-2 το βράδυ έχει Κυριακάκη στο MetalZone

    ΑπάντησηΔιαγραφή