Μισθοδοσία Βουλευτών και υπαλλήλων Βουλής

Και μετά έχεις του αριστερούς και μάχιμους δεξιούς να σφάζονται για ιδεολογίες και κόμματα. Πλακάκια τα έχουν κάνει μεταξύ τους και ο κόσμος ακόμα σφάζεται για κόμματα, πολιτικούς και συνδικαλιστές που πολλέ φορές γίνονται πολιτικοι με ιδιαίτερες τριπλές απολαβές.

Εμπρός λοιπόν, γράφτε όλοι στα μπλόγκ σας για το πόσο μάχιμη είναι το τάδε κόμμα, ενώ όλοι μα όλοι ψηφίζουν θετικά για κάθε τι που αφορά τον παραλογισμό της μισθοδοσίας. Που είναι η Παπαρήγα και ο μάχιμος βλάχος του Συναπισμού, να πουν τι κάνουν με τις απολαβές τους αλλά και τα άτομα που μπορούν να απασχολούν?

Εδώ τα τυπάκια που εργάζονται στην βουλή πρέπει να παίρνουν άδεια για προσέλευση στην εργασία τους, μην τύχει και γίνει χαμός από υπερπληθυσμό. Δεν θα χωράνε και στο γκαράζ.

Τι να λέω? Και άλλα? Δεν αντέχω. Τα βίντεο τα λέει όλα.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Οι πολιτικές ιδεολογίες σας μαράν. Έλα σφαχτείτε για τους μάχιμους εκπροσώπους μας των τελευταίων 30 χρόνων.

3 σχόλια:

  1. εγώ πάντως δεν σκοπεύω να ξαναψηφίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ουφ!
    μπράβο! για να συνεχίσουν να μας κυβερνάνε με 30%! να μην ψηφίσει κανένας μας που διαφωνούμε με την κατάσταση ώστε να ανέβουν τα ποσοστά των βασικών κομμάτων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Ουφ εσύ δεν είσαι Κύπρο? Τι να ξαναψηφίσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή