Η ιστορία μιας μεγάλης συμμορίας

Μια θλιβερή πραγματικότητα είναι ότι τα στελέχοι της σημερινής συμμορίας όπως χαρακτηρίζουν τα ηγετικά στελέχοι της κυβέρνησης, δεν εμφανίστηκαν από το πουθενά.
Υπήρξαν στελέχοι και των προηγούμενων συμμοριών, τις οποίες τότε θαυμάζαμε και για την χάρη των οποίων σφαζόμασταν!

Η μόνη διαφορά είναι ότι οι τότε συμμορίες ήταν πιο διευρυμένες, συμπεριλαμβάναν δηλαδή και τον λαό, ο οποίος ένιωθε και μεγάλος μάγκας για τα καταρθώματα του, όσο του ρίχναν στάχτη στα μάτια.

Αν κανείς κάνει τις μεταφράσεις, θα καταλάβει ότι το σύνολο των υπεύθυνων των συμμοριών αποτελεί τον πολιτικό κόσμό του τόπου, ενώ και με την παλαιότερη διεύρυνση έχουμε σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού έθνους.

Και δυστυχώς ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να καταλάβει τον ρόλο που έπαιξε στην όλη διαδικασία

4 σχόλια:

  1. παρότι και στους πολίτες αντιστοιχεί μερίδιο ευθύνης με τίποτα δε μπορώ να τους εντάξω στη συμμορία τους.Π.χ. όταν ο αντρέας παπαντρεου μοίραζε χρήμα στο λαό και όλοι ήταν χαρούμενοι κανείς δε μπορούσε με το τότε επίπεδο του κόσμου να φανταστεί ότι αυτό το χρήμα όχι μόνο ήταν δανεικό αλλά δινόταν βάση σχεδίου για να έρθει η Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.Τα μετέπειτα χρόνια επίσης δόθηκε σε κατηγορίες πολιτών χρήμα για τον άλφα ή βήτα λόγο που ίσως δεν έπρεπε να δοθεί αλλά κ πάλι η διαχείρηση γινόταν από την κυβέρνηση και όχι από τον απλό κόσμο.εξάλλου ο λαός πάντα θα απαιτεί.η Κυβέρνηση όμως αποφασίζει.και κάτι ακόμη.όταν τρως με χρυσά κουτάλια πρέπει να πετάξεις κ ένα ξεροκόμματο στο σκύλο που γαυγίζει για να το βουλώσει.αυτό κάνανε οι κυβερνώντες.όπου σκύλος βλέπε λαός.Το μεγάλο σφάλμα του Ελληνικού λαού είναι η ανοχή που δείχνει και αυτό είναι ασυγχώρητο και γι αυτό αξίζουμε να μας διαλύσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. rousel σου απάντησα στο αρχικό δικό σου ποστ, από το οποίο προέκυψε και το δικό μου
    http://river-site.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή