Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

9 σχόλια:

  1. πραγματικά πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθισα και είδα το video και πραγματικά κατάλαβα πως κάποτε καίγαμε ανθρώπους γιατί ήταν μάγοι....

    το ένα λογικό σφάλμα πίσω από το άλλο....
    άκου εκεί μας ψεκάζουν το χειμώνα και το καλοκαίρι κάνουν διακοπές....
    χάλασες Άλεξ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πόσταρα το βίντεο δεν με απασχόλησε το θέμα αυτό Παντελή. Κυρίως με απασχόλησε αυτό που έλεγε ο Καζάκης και εννοείται πιστεύω ότι υπάρχει έρευνα πίσω από αυτά που αναφέρονται. Μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς αλλά δεν πάει το θέμα να υφίσταται.

    Έχω παρατηρήσει και εγώ κάποιες φορές αφύσικα μεγάλες ουρές. Με βάση την εμπειρία μου με αεροπλάνα τις θεωρώ αφύσικες. Ξέρω ότι καμιά φορά τα αεροπλάνα ξεφορτώνονται καύσιμα αλλά δεν είναι και τόσο συχνό. Το ερώτημα όμως παραμένει.

    Το αν μας ψεκάζουν όπως χύμα αναφέρεται δεν ξέρω. Το ερώτημα όμως υπάρχει για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. τα αεροπλάνα ποτέ δεν ξεφορτώνονται καύσιμα εκτός και αν έχουν πάρει φωτιά. πραγματικά γιατί ένα αεροπλάνο να αρχίσει να πετά $$$$ στον ουρανό; έχεις δει πόσο πάει το πετρέλαιο; Παρεμπιπτόντως, τα έξτρα καύσιμα τα έχουν για πολύ συγκεκριμένο λόγο και είναι υπολογισμένο φορτίο, δεν τα βάζουν για την πώρωση. Ο μόνος λόγος που το επιτρέπει εκτός από τη φωτιά είναι αν κάτι γίνει στην απογείωση και έχεις αεροπλάνο που έφευγε για μεγάλη διαδρομή και άρα είναι επικίνδυνο όταν ξανά προσγειωθεί το ενδεχόμενο να σκάσει κάτω με Χ τόνους εύφλεκτο υλικό.
    2.όταν τα καυσαέρια φύγουν από τον κινητήρα αναμειγνύονται με τον γύρω αέρα ο οποίος στο υψόμετρο που πετάνε είναι γύρω στους -40c και υγροποιούνται σε μικροσταγονίδια τα οποία πέφτουν αλλά πάρα πολύ σιγά. το χειμώνα δε που κάνει πιο πολύ κρύο (δηλαδή θερμοκρασίες -60c έως -80c) όχι απλά έχουμε αυτή την υγροποίηση αλλά δημιουργούνται και κρύσταλλοι σαν τις νυφάδες του χιονιού (έχεις δει πόσο αργά πέφτει το χιόνι ε;) Τώρα εσύ θα μου πεις μα γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο με το νερό που μπορεί να υπάρχει εκεί; η απάντηση είναι ότι το μόριο του νερού είναι πολύ βάρη για να υπάρχει εκεί δίχως να το έχεις πάει κάποιο πολύ ισχυρό ανοδικό ρεύμα. Τώρα για το χρόνο που τα βλέπεις και πόσο μεγάλα είναι εξαρτάται από δυο παράγοντες, τους ανέμους στην στρατόσφαιρα (ναι έχει το δικό της κλίμα) οι οποίοι αν είναι δυνατοί και ανάλογα με την κατεύθυνσή μπορεί να τα διαλύσουν άμεσα ή να τα αφήσουν εκεί να πέφτουν σιγά σιγά και από το σχετική θέση του ήλιου που τα φωτίζει ή όχι.
    3. Έστω ότι μας ψεκάζουν, ΕΣΤΩ! δεν θα το είχε δει κανένας τεχνικός ότι τα αεροπλάνα έχουν και ένα εξάρτημα ψεκασμού; ή αν ενσωματώνουν το "υλικό" στα καύσιμα, δεν θα το είχε δει κανένας χημικός που κάνει έλεγχο στα καύσιμα (κάτι που το κάνουν στα αεροδρόμια 5 φορές την ημέρα) ότι κάτι υπάρχει εδώ μέσα; ή είναι στο παιχνίδι ΟΛΟΙ οι τεχνικοί ή ΟΛΟΙ οι χημικοί παγκοσμίως που εμπλέκονται με την αεροπορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ααα και ναι το 4. που το κράταγα για αποκορύφωση;

    πως διάολο τα chem-trails εμφανίζονται 2-3 μήκη αεροπλάνου πίσω από το αεροπλανο; βγάζουν μάνικα για τον ψεκασμό ή μήπως είναι stealth χανεμπου το οποίο ακολουθεί τα αεροπλάνα να δει αν πάνε σωστά και το χανεμπου κάνει τον ψεκασμό; ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει έχω πειστεί για το θέμα ψεκασμού για τώρα. Για τα καύσιμα έχω να σου πω ότι τουλάχιστον όταν δούλευε ο πατέρας μου στην TWA αεροπλάνο με ένα σκασμό καύσιμα δεν προσγειωνόταν. Συνεπώς ή έκανε βόλτες για να τα κάψει ή αν ήταν πάνω από θάλασσα τα ξεφορτωνόταν. Μάλιστα έχει γίνει και ατύχημα στο οποίο ο μηχανικός πέταξε περισσότερα και το αεροπλάνο έμεινε από καύσιμα.

    Όσον αφορά το τρία, η παρατήρηση σου είναι με βάση το νόμιμο. Δέχομαι όλα όσα λες και έχεις δίκιο πάντα από την σκοπιά ενός ευνομούμενου κράτους και κοινωνίας. Ε δεν νομίζω ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα και μυστικά γίνονται νόμιμα!

    Δέχομαι δηλαδή περισσότερο την φυσική εξήγηση παρά την νομοθετική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλιστα. Δηλαδή το κακό ξεκίνησε απ' το HAARP κι εξελίχθηκε σε παγκόσμιο δίκτυο χημικών ρύπων...

    Τι έγινε; Είναι η νέα μόδα αυτή; Μάλλον βαρέθηκε ο κόσμος τα UFO ε? Άντε να βγει κάνα ντοκιμαντέρ και για το αντικούκου που μας ρίχναν στον στρατό. Πρέπει να λάμψει η αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή