Ποια είναι η Χρυσή Αυγή

Από την εκπομπή πρωταγωνιστές.

Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον δημοσιογράφο ότι ανεξαρτήτως το τι πρεσβεύει το άτομο που παίρνεις συνέντευξη δεν επιτρέπεται τέτοια αντιμετώπιση. Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι κάποια πράγματα ειπώθηκαν σωστά


  • Η αλλαγή τακτικής σαν αυτή της ΧΑΜΑΣ προς κοινωνικό έργο
  • Δεν είναι μια απλή μπόρα που θα περάσει
  • Και η δήλωση του Οζαλ ότι δεν χρειάζεται να κάνεις πόλεμο με την Ελλάδα παρά να στείλει κάτι εκατομμύρια από δαύτους εδώ. Μπορεί αυτό να ήταν στο βίντεο με το προηγούμενο μου ποστ.
  • Το 2018 5 εκ Μουσουλμάνοι ( όχι ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλοι) θα είναι στην Ελλάδα, αν δεν φύγουν δηλαδή λόγω "κρίσης". Μπορεί και αυτό!!!
Δεν λέω ότι η Χρυσή Αυγή είναι η λύση, αλλά σίγουρα δεν κοιτάζω τον ουρανό με τα άστρα και να απορώ για το γιατί όπως έκανε ο Κανάκης για το θέμα στις εκπομπές του Ράδιο Αρβύλα.

10 σχόλια:

  1. Προσωπικά δεν αξίζουν τους φτύσω καν, πόσο μάλλον να παρακολουθήσω και εκπομπή που γύρισαν για τους Νεοναζί. Δεν πρεσβεύουν τίποτα άλλο από τον χειρότερο τύπο ανθρώπου. Μπορούν να λένε ότι θέλουν αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να τους ακούω κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες ότι "κάποιος πρέπει να εξηγήσει στον δημοσιογράφο κλπ. κλπ." πού το πας; Λες ότι δεν σεβάστηκε ο Θεοδωράκης τον Μιχαλολιάκο; Αν αυτό εννοείς, περαστικά σου. Επίσης περαστικά σου αν έχεις αρχίσει να διακρίνεις και κάτι σωστό στα όσα λέει η Χρυσή Αυγή. Τα καραφασισταριά δε λένε ποτέ τίποτα σωστό, και "καλημέρα" να πουν πάλι λάθος βγαίνει.

    Μπόρα που θα περάσει σίγουρα δεν είναι. Η Χ.Α. υπάρχει εδώ και 30κάτι χρόνια και τώρα απέκτησε ζωή για τα επόμενα 50, ασχέτως του αν θα είναι εντός ή εκτός βουλής στις 18 του Ιούνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάπως νερόβραστη πάντως η συγκεκριμένη εκπομπή. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει αυτή η παλιά του Βαξεβάνη:

    http://www.youtube.com/watch?v=kgLOTQjE3ho

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηλία chill!
    Ο Δημοσιογράφος δεν βρίσκεται εκεί για να ειρωνεύεται έστω και τον μεγαλύτερο καραγκιόζη. Ούτε φυσικά το αντίθετο. Η δουλειά του είναι να τον παρουσιάσει αμερόληπτα. Γιατί αλλιώς μας αξίζουν τα βαμμένα ΜΜΜ.

    Ασχέτως του τι πιστεύεις και τι καταλαβαίνεις, η ορθότητα κρίνεται με βάση τα λεγόμενα κάποιου έστω και αν δεν τα πιστεύει. Δηλαδή, δεν είπα ότι είναι σωστή η ΧΑ, αλλά ότι σε κάποια σημεία ακούστηκαν κάποια σωστά πράγματα και κάποια σωστά ψέματα.

    Στο χέρι του καθενός είναι να τα κρίνει. Δεν διαφέρει σε τίποτα το ψέμα του ενός από του άλλου για μένα. Το ψέμα είναι ψέμα και οι συνέπειες δίνουν διαφορετική βαρύτητα στο αποτέλεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε με συγχωρείς ΠΑΡΑ πολύ, αλλά αν εσύ σε αυτή τη συνέντευξη διακρίνεις έλλειψη σεβασμού προς τον Μιχαλολιάκο, τότε... τι να πω...

    Καλά, σοβαρά τώρα;

    Όσο για την αμεροληψία... τι διάολο... τι ήθελες δηλαδή να τον ρωτάει ο δημοσιογράφος; Ποιο είναι το αγαπημένο του χρώμα; Τι έφαγε για μεσημέρι;

    Ρε μπας και μας δουλεύεις demelene;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει καθαρά ειρωνικό τόνο στις ερωτήσεις που κάνει και στις αντιδράσεις του στις απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι, άμα εσύ φαντάζεσαι πράγματα - διότι όχι μόνο δεν ειρωνεύεται ο δημοσιογράφος αλλά είναι και πολύ υπομονετικός όταν τον ειρωνεύεται ο Μιχαλολιάκος - μη μου λες μετά για βαμμένα ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα, δεν ξέρω μια σειρά γυρίστηκαν τα πλάνα και πόσες στροφές είχε πάρει ο καθένας τους.
    Εγώ ξέρω ότι όταν το έβλεπα, αισθάνθηκα αυτό που έγραψα. Και ελπίζω να μην μπερδεύεις αυτό που λέω σε συμπάθεια προς τον Μιχαλιολιάκο. Απλά με ενοχλεί όταν το κάνουν αυτό οι δημοσιογράφοι ή άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι κάνουν και έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ Ηλία πως δεν πρόλαβες να σχολιάσεις!!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e7Qmjh-CtaA

    Εντάξει τα λέγαμε. Νομίζω αυτόν θα τον σκοτώσουν οι ίδιοι! Για να δούμε επόμενες εκλογές όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω αν έγινε πραγματικά ή αν έγινε ακριβώς έτσι, αλλά όπως και να έχει τέτοια περιστατικά είναι πολύ ανησυχητικά.
    http://news-piper.blogspot.be/2012/06/blog-post_6488.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή