Μέταλ Ξενέρωμα

Χθες πήγα σε ένα μεταλλάδικο και δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχουν όλοι οι dj στην Αθήνα. Καλά δεν βλέπουν ότι ο κόσμος κάθεται και έχει ξενερώσει? Παλιά αυτό δεν γινόταν. Τώρα τα μεταλάδικα έχουν γίνει τα πιο ήσυχα μέρη.

27 χρόνια τώρα χοντρά χοντρά που έχουμε μέταλ γιατί όλοι κολάνε και παίζουν όλες τις κλασσικές ίδιες βλακέιες 80-85?Μέταλ είχε και μετά το 90 και έχει και μετά το 2000. Και όχι τίποτα άλλο παίζουν και πάντα τα ίδια.


Νομίζω μόνο μια φορά έχω πάει σε μεταλάδικο στην Αθήνα και είχε καλό πρόγραμμα. Κάθε φορά σχετικά απογοήτευση.

2 σχόλια:

  1. "27 χρόνια τώρα χοντρά χοντρά που έχουμε μέταλ γιατί όλοι κολάνε και παίζουν όλες τις κλασσικές ίδιες βλακέιες 80-85?Μέταλ είχε και μετά το 90 και έχει και μετά το 2000. Και όχι τίποτα άλλο παίζουν και πάντα τα ίδια."


    Τα 80ς είναι άλλη καυλα έτσι κι αλλιώς και παίζονται τα ίδια κομμάτια, γιατί αυτά ξέρει ο κόσμος.

    Αν θες την άποψή μου ...ας κάνουν ότι γουστάρουν, τα μεταλλάδικά τα χω κόψει μαχαίρι πλέον, όχι όμως και το μέταλ.

    Ωραίο μπλογκ, καλώς σε βρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ για το τελευταίο σχόλιο.

    Και εγώ μην νομίζεις δεν πολύ πατάω γιατί δεν αντέχω να ακούω τα ίδια και τα ίδια από μια εποχή που λίγο με αφορά.

    Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι αυτή η αίσθηση των DJ ότι στα deck ανέβηκαν για να κάνουν παρουσίαση του πιο σπάνιου και αρχαίου videoclip τους έστω και αν η μουσική του δεν λέει μία.

    Και επίσης με ενοχλεί το γεγονός ότι αν και 29 δεν αισθάνομαι παππούς αλλά μικρότερος από τον ηλικιακό μέσο όρο που βρίσκεται στο μαγαζί. Κοινώς η νέοι δεν ασχολούνται ποια και ίσως να φταίει και αυτή η γελοία προσκόληση στο αρχαίο μέταλ.

    Καλό είναι αλλά έχει και άλλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή