Πρόβλημα ηχομόνωσης...

«Όχι σεξ» στις καμπίνες λέει η Singapore Airlines στους επιβάτες του Airbus A380

01/11/07 16:36

ΣιγκαπούρηΣε μία ασυνήθιστη δημόσια έκκληση προς τους επιβάτες του Airbus A380 προχώρησε η Singapore Airlines, ζητώντας τους να αποφύγουν τις ερωτικές επαφές στις σουίτες που διαθέτει το μεγαλύτερο επιβατικό τζετ του κόσμου εξαιτίας έλλειψης ηχομόνωσης...

Η πρώτη θέση διαθέτει 12 υπερπολυτελείς σουίτες με διπλό κρεβάτι και τα πιθανά ...επακόλουθα ανάγκασαν τον πρώτο αερομεταφορέα που εκτελεί πτήσεις με το A380 να καταφύγει σε δημόσια έκκληση προς το επιβατικό κοινό να αποφύγει τις σεξουαλικές επαφές για να μην θιγούν συνεπιβάτες ή το πλήρωμα.

Η Singapore Airlines διευκρίνισε ότι αν και οι σουίτες είναι ιδιωτικές, δεν είναι απόλυτα σφραγισμένες, με αποτέλεσμα να μην παρέχουν πλήρη ηχομόνωση, αναφέρει το BBC.

Το μεγαλύτερο εμπορικό επιβατικό τζετ του κόσμου πραγματοποίησε την πρώτη του εμπορική πτήση στις 25 Οκτωβρίου. Το «σουπερτζάμπο» της Singapore Airlines εκτέλεσε πτήση από τη Σιγκαπούρη με προορισμό το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Το αεροσκάφος μετέφερε 455 επιβάτες, κάποιοι από τους οποίους πλήρωσαν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να εξασφαλίσουν μία θέση στην ιστορική πτήση. Το πλήρωμα του πολυτελούς αεροπλάνου είναι 30 άτομα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πιλότων.

Η Singapore Airlines θα μπορεί να υπερηφανεύεται για δέκα ακόμη μήνες ότι είναι ο μόνος αερομεταφορέας στον κόσμο με A380 στο στόλο του. Εντός του 2008 θα παραλάβει άλλα πέντε αεροσκάφη σε σύνολο 19 που έχει παραγγείλει από την Airbus.

Πηγή

Προσωπικά σιγά μην τους άκουγα. Τόσες ώρες μέσα στο αεροπλάνο χαλαρά και θα έβγαζα τα μάτια μου με την κοπέλα μου επανειλημένα. Άλλωστε θα ήταν σίγουρα κάτι το διαφορετικό. Στην πραγματικότητα πολύ έχω αρχίσει να γουστάρω την ιδέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου