Είσοδος Ελλάδας στην έναρξη.

Καταρχήν διαφωνώ πλήρως με τον χαμό που έχει γίνει, σχετικά με το θέμα καθώς έξω από μας δεν νομίζω ότι κανένας άλλο στον πλανήτη αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα. Με την συμπεριφορά μας δημιουργούμε το πρόβλημα.

Όμως σε αντίθεση με τον φίλο Βασίλη, θεωρώ ότι το πράγμα δεν είναι και τίποτα.

Σίγουρα δεν πιστεύω ότι έγινε κατα λάθος. Σε τέτοιες διοργανώσεις όλα σχεδόν είναι προκαθορισμένα και προγραμματισμένα, και το σημείο που θα δείξει η κάμερα μπορεί να είναι live, αλλά μόνο της στιγμής δεν είναι. Για κάθε χώρα σίγουρα είναι προγραμματισμένο να δείξουν τον επίσημο εκπρόσωπο της, όπως πχ έκανα με Γαλία, Αμερική και όλες τις άλλες. Το ποιος είναι ο εκπρόσωπος δεν αποφασίζεται εκείνη την στιγμή και ούτε ο καμεραμαν ψάχνει ανθρωπάκια στις κερκίδες να κάνουν χαρούλες και τσουπ αυτός θα είναι.

Τέλος δεν είναι ότι έδειξαν κάποιον άλλο εντελώς άσχετο μαλάκα! Έδειξαν τον έκπτωτο μαλάκα και καραγκιόζη βασιλιά. Αντε μην πω τίποτα για το θέμα της βασιλείας.

Δεν ξέρω ποιος έφταιξε, η ΕΡΤ, η πολιτική ηγεσία, η έβαλε το χεράκι του χαρούμενος που χαιρέτησε την ελληνική είσοδο. Όμως σίγουρα ο σκοινοθέτης έπρεπε αν δεν έχει ήδη (δεν το πιστεύω) να έχει ενημερωθεί, και τουλάχιστον να βγάλει μια ανακοίνωση προς την ΕΡΤ ή την ελληνική ηγεσία ζητώντας συγνώμη. Το γεγονός ότι από όσο ξέρω μέχρι την στιγμή που το συζητάγαμε μέχρι χθες, συγνώμη δεν έχει ζητηθεί με κάνει να πιστεύω ακόμα περισσότερο ότι δεν ήταν λάθος. Και αν ήταν και πάλι αφού δεν έχει ζητήσει είναι πολύ μαλάκας ο σκηνοθέτης ή όποιος άλλος καραγκιόζης ήταν υπεύθυνος.

Δεν με πείραξε που έδειξαν τον ένα καραγκιόζη, όσο το γεγονός ότι κλασσικά στην Ελλάδα τα κομματα μαλακίζονται μήπως ψαρέξουν μία ακόμα ψήφο, και επιπλέον από το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης δεν έχει αναγνωρίση το λάθος του.

Παγκόσμια κάλυψη έχει μεγάλε. ΧΕΛΛΟ..... Έχω φίλο που ήταν στην έναρξη στο κέντρο τηλεόρασης στους δικούς μας αγώνες, και ήμουν και εγώ στην λήξη. Ας μην είμαστε και τρελαμένοι όπως αντιδράμε αλλά όχι και να πιστέψουμε ότι γίνονται τέτοια λάθη.

2 σχόλια:

  1. Μόνο που η κινέζικη τηλεόραση ανακοίνωσε ότι δεν είχε ονομαστική κατάσταση των επισήμων όπως καθόταν στις κερκίδες. Τώρα σιγά μην ήξερε ο σκηνοθέτης ποιοος είναι Γλυξ. Μωρέ εμείς του δίνουμε αξία και κανείς άλλος με το άγχος μας. Η πλήρης αδιαφορία νομίζω πως είναι το φάρμακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όλους τους άλλους αρχηγούς πως του ήξεραν μωρε?

    Και λίγο οι πολλές συμπτώσεις βρωμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή