Χαλάνδρι

Λοιπόν μετακόμισα επιτέλους 5-6 στενά από την εταιρία που δουλεύω. Μιλάμε σήμερα μετά από καιρό ξύπνησα για να οδηγήσω να πάω μαρούσι στην Microsoft

Μεγάλη υπόθεση το δεν έχω παρε δώσε με τις απεργίες και την φασαρία του κέντρου. Βέβαια επιμένω να πιστεύω ότι η περιοχή της ακρόπολης ειναι η καλύτερη περιοχή στην Αθήνα για έξοδο καφέ. Και η διαδικασία του να πας, αλλά και γενικά το ανοιχτο και μη προσβάσιμο από αυτοκίνητα περιβάλλον.

Στο χαλάνδρι βέβαια που έχω σκάσει μύτη, ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ και κρυώνω στο σπίτι μέσα. Τι έχω βάλει χαλιά, τι πήρα κουρτίνες και ας έχει παρκέ το υπνοδωμάτιο εγώ κρυώνω. Evil λέω evil. Επίσης πήγα και εξερεύνησα το χαλάνδρι και την αγορά του και έχω να πω ότι από φαρμακεία μιλάμε σε κάθε δρόμο και γωνία? Έλεος. Στην πάτρα είχε καταστήματα με γυναικεία εσώρουχα στο χαλάνδρι φαρμακεία.

Κάπου στην όλη φάση ψώνισα και κάτι ραπτικά από τον καλυβιώτη, μαγαζί που το έχει χτίσει η μάνα μου. Ήθελα να κοντύνω την κουρτίνα στον μπάνιο και έκανα και την κοπτοραπτού μηχνανικού χωρίς να είμαι αρχιτέκτονας.

Το αποτέλεσμα που έχει κρύο εδώ ειναι ένα γαμημένο κρύωμα που δεν λέει να περάσουν τα συμπτώματα, της μύτης και του λαιμού παρόλο που είμαι καλά. Επίσης ενώ κάποτε δεν κρύωνα, τώρα κρυώνω γενικά. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι τελικά μεγάλη σημασία στο πόσο κρυώνει κάποιος μέσα στην μέρα έχει εκτός από το αν αθλήσαι και το πόσο ζεστό έχει υπάρξει το δωμάτιο που κοιμάσαι το βράδυ.

Τα δύο σουπερμαρκετ της γειτονιάς είναι μούφα. Ένας παρακμιακός βερόπουλος και ένας μαρινόπουλος - καρφούρ που δεν ξέρει τι από τα δύο θέλει να είναι και δεν έχει κανένα να ρωτήσεις που έχει τι. Δυστυχώς δεν έχει ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κοντά που ειναι το καλύτερο σουπερμαρκετ.

Φυσικά και έχω πάει 500 φορές στο ΙΚΕΑ, όπου και ανακάλυψα το καλύτερο βρώμικο της πόλης. Hot dog και αναψυκτικό όσο θες ένα ευρώ. Και κάθε έξτρα hot dog 60 λεπτά! Φάγαμε και στο εστιατόριο του μαγαζιού κάτι κεφτεδάκια με πατάτες. Χάλια οι πατάτες.

Ένα ηλίθιο έπιπλο που θέλω όμως δεν μπορώ να το πετύχω, και έλεος. Και έχω μπει και σε δίλημμα καναπε που θέλω να πάρω μιας και τώρα χωράει στο σπίτι. Στη πραγματικότητα κάτι χρειάζεται να λιώνω. Αν και ο καναπές δεν έχει μόνο αυτή την χρηστικότητα, αλλά προς το παρών κάτσε να παρθεί πρώτα και καταδεύτερον βλέπουμε για τις υπόλοιπες χρήσεις του.

Επόμενα πράγματα θα ειναι κρεβάτι ή στρώμα για το υπάρχον. ΤΟ δίλημα σχετίζεται με το αν θα μεταβώ σε διπλό κρεβάτι ή όχι. Παλαιότερα υπήρχε μια απόφαση μόνο αλλά τώρα όπως και με την επεκταμένη χρηστικότητα του καναπέ, δεν υπάρχει σαν θέμα παρά μόνο ως μελοντικό. Στην συνέχεια πλυντήριο και στεγνωτήριο που έχω αποφασίσει ότι θα πάει combo καθώς αν κρίνω από το κρύω σιγά μην στεγνώνει τίποτα εδώ.

Αντε να βρούμε και πράγματα να γεμίσουμε τον έξτρα χρόνο. Στην τελική γυμναστήριο αν και ΜΠΛΙΑΧ.

Αυτά.

4 σχόλια:

  1. Επισης, μεγαλη σημασια για το ποσο κρυωνει καποιος εχει και η ηλικια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα ετσι το χαλανδρι;;κρυο;;δεν κανει καλο για τα γεροντακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι συνομωσία ειναι αυτή?
    Απειλώ με αποκάλυψη στοιχείων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον καναπέ, διάλεξε φαρδύ και άνετο. Πριν από 3 μέρες χρησιμοποίησα έναν καναπέ για μία.. άλλη χρήση :-P και σηκώθηκα πιασμένος μετά από κάνα δίωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή