α-Τεχνόλογοι άνθρωποι

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Λοιπον αναφέρομαι στον κόσμο που δεν μπορεί να συνηδειτοποιήσει την αλλάγή στην καθημερινότητα μας λόγω της τεχνολογίας. Και οχι δεν μπορεί αλλά δεν θέλει κιολας. Και οκ δεν λέω εφόσον θες να ζεις στο χωριό σου και να μην χρειάζεσαι την τεχνολογία καλά κάνεις, αλλά όταν πχ έχεις ανάγκη από αυτή, Του μπεκι ψιλο κωκό και κάτσε ξεστραβώσου και μην το παίζεις μιξοπαρθένα που δεν μπορώ γιατι ειμαι κάποιας ηλικίας.

Το χειρότερο της όλης ιστορίας ειναι οτι και θα την χρησιμοποιήσουν, και θα το παίξουν μυξοπαρθένες που δεν μπορούν να μάθουν να την χρησιμοποιούν και φυσικά οταν πάει κάτι στραβά η περήφανη μυξοπαρθενειά θα γινει τρελό χωσέ σε κάποιο θυμα που ξέρει. Παρεπιπτόντως ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι μια χαρά μαθαίνουν οτιδήποτε πχ ειναι trendy και θα το παίξουν μώρη και εννοείται οτι εκτός από περίφανες μιξοπαρθένες που αρνούνται να ξεστραβωθούν ειναι και τσίπηδες που αρνουνται να πληρώσουν για να κάνουν άλλοι αυτό που θα μπορούσαν πχ να ειχαν μάθει.

Το σκηνικό έχει ως εξής. Ο πατέρας μου, από τους εκπροσώπους των μιξοπαρθένων έχει ένα παρεδώσε με ένα σύλλογο κουλτουριάδων αλλά επίσης μιξοπαρθένηδων, ας τον πούμε Πανελλήνιο Σύλλογο Κουλτουριάδων (ΠΣΚ). Οι παραπάνω μιξοπαρθένηδες φυσικά απευθύνονται σε μένα το κατά περίπτωση θύμα στοχαζόμενο της τεχνολογίας.

Ο πατέρας λοιπον στο παρελθον έχει φάει τρελή πόρτα εξαιτίας της μιξοπαρθενειας και ειναι εκπαιδευμένος ποια στο να μην μου πρίζει τον έρωτα, καθώς το δοκιμασε και δεν έγινε ευκολη δικαιολογία του κόστησε γρήγορα τις 3(λέμε τώρα) ευκαιρίες που ειχε. Ο πατέρας λοιπον που έχει κάνει μια εγχειρισούλα και δεν μπορεί να πάει στον χώρο των ΠΣΚ, με παίρνει εκτάκτως στην δουλειά να μου πει οτι το ΦΑΞ τους έχει πρόβλημα μπλα μπλα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα πήγαινε αυτός, αλλά λόγω της εγχείρισης τρελό χωσέ στον γράφων. Δεν θα ασχοληθώ με το πόσο χρόνο έχασα, την βλακεία πίσω από το ζητούμενο αλλά του πόσο πραγματικά ενοχλητικοί ειναι αυτες οι μιξοπαρθένες δεν μπορώ να μάθω. Πάω λοιπον στον χώρο των ΠΣΚ, και αφου εψαχνα μισή ώρα τι ειχε το ΦΑΞ, ανακαλύπτω οτι μια από τις μιξοπαρθένες που μίλαγε το πρωί με τον πατέρα ειχε βγάλει τα χαρτιά από την τροφοδοσία και τα ειχε βάλει πάνω από αυτή χωρίς να ειναι κάν στην εξοδο του χαρτιού. Επίσης αυτή η μιξοπαρθένα επέμενε για ένα λαμπάκι αναμένο, το οποίο φυσικά και δεν ήταν. Μιλάμε τώρα για μια συσκευή που υπάρχει ευκολα από το 70, τεχνολογικά ειναι αρχαία και τι σκατά κάνει δηλαδή? Εχει τροφοδοσία χαρτιού, ουοαυαουα αφου θα τυπώσει, απαντάει στο τηλέφωνο, ουαουαουα αφού από το τηλέφωνο φεύγουν τα φαξ και πρέπει να ξεχωρίζει τα τηλέφωνα από τα φαξ.

Χάρις λοιπον σε αυτή την μιξοπαρθένα, κατά τα άλλα μορφωμένη μιξοπαρθένα με ανοιχτο πνευματικό ορίζοντα μπλα πλα μπλα, εχασα δύο ώρες και δεν έκανα αυτά που ηθελα εγώ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ καθώς η εφεδρική λύση της τσιπιάς τους ειναι η αδερφή μου. Να κάτσουν να ξεστραβωθούν με τις γαμοσυσκευές που έχουν στον χώρο τους δεν μπορούνε ετσι??? Οι οδηγίες ειναι για τους λιγότερο μορφωμένους.

Προσωπικά δεν ξαναπατάω σε αυτό τον χώρο που ξεχειλίζει πνευματικότητα και διάθεση για μόρφωση και μάθηση. Ας τα βγάλουν πέρα μόνη τους. Ας πληρώσουν καμιά φορά πραγματικά να τσούξει ο κώλος τους να φύγει και λίγο η περιφάνεια του δεν μπορώ να μάθω, γιατι …..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου