Φαίρνοντας άσσους

Δανειζόμενους μια έκφραση από τον κόσμο των RPG που ασχολιόμουν παλαιότερα είπα να γράψω ένα πόστ για τις  στιγμές που ο όλος ο κόσμος έχει συνομοτήσει να τα κάνεις σκατά επανειλημένα, συνήθως κάνωντας την μια ζημιά πίσω από την άλλη.

Άπό προσωπική εμπειρία έχω την αίσθηση ότι ορισμένες μέρες απλά έγω επιφοίτηση σε τέτοιες στιγμές. Τι έγινε?


Λοιπον έχω ένα ψηγείο μικρό σε μια γωνιά και πάνω ένα φούρνο μικροκυμάτων που τυχαία βρίσκεται ένα κουτί με τυρί τριμένο. Είναι από αυτά τα πλαστικά κουτιά που δίνουν τα σουπερμαρκετ τελευταία αντί για σακούλες και γλυστράνε πολύ.


Εκεί λοιπόν που πάω να το κλείσω καλά επειδή είνα και ελαστικό κάνει μια αναπήδηση και τσουπ πάει λίγο πίσω. Μέσα στους άσσους εγώ κάνω ακριβώς την ίδια κίνηση και αναπηδάει το κουτί και μετά από κάτι κολοτούμπες προσγιώνεται πίσω από το ψυγείο στην γωνία διακοσμώντας και την μπαλαντέζα με τυρί.


Έλεος τραβάω τα πάντα ετοιμάζω και τα 2000 Βαττ της σκούπας να τα ρουφήξει όλα αλλά η σκούπα θέλει καθάρισμα. Καθαρίζω και αδειάζω τον κάδο των σκουπιδιών. Ρουφάει τα πάντα και ίσως και περισσότερα και ξαναδειάζω τον κάδο στον ίδιο κάδο με πριν. Καθαρίζω τα φίλτρα και εκει που λεω ουαυ αναποδογυρίζω το κάδο σκουπιδιών που μεταξύ άλλων είχε εκτός του τυριού από την σκούπα τα προηγούμενα της σκούπας.

2 σχόλια: