Η ώρα της γής

Τι μαλακίες είναι αυτές ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??

Και δώσε σπαμ μαιλ, και δώσε και πουλάω μουρη για μια ώρα από τις 24 των 365 τον χρόνο που θα κάνω τι, θα κατεβάσω τον διακοπτη ενώ τις υπόλοιπες 24*365-1 είμαι το απόλυτο ζώο, και δώσε και πουλάει το πράσινο αρα όλη μαζί πάνω στο τρένο της πιπίλας και οκ αν φάει και καμιά φόλα το ηλεκτρικο δικτυο δεν πειράζει, αρκεί που είμασταν παγκοσμίως πρώτη μουρη.

Κυριως όμως συμμετέχουν η ΔΕΗ, η αρχαιολογία που θα σβήσει την ακρόπολη και βέβαια το αρχικαταναλωτικο σε ενέργεια χωρίς μέτρο δημόσιο με ένα air-condition ανά 20τμ γραφείο αντί για εννιαία κλιματιστικά.

Ειστε μαλάκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Αντε να βρουμε τι νέα πιπίλα.

Μια μέρα θα κλείσουμε όλοι τους γενικους του νερού, και θα γεμίσει ο Μόρνος. Και μάλιστα θα το κάνω με 45 μέρες ο τόπος να βράζει. Και κάθε άλλη μαλακία χαζομάρα για να κάνει ηθικές χαρουλες οι συνείδηση μας, θα την κάνουμε και παγκόσμια μέρα. Αντε να βάλουμε και παγκόσμια μέρα του πιστου ζευγαριου, να φτοιάξουμε και παγκόσμια μέρα ακύρωσης αιτήσεων διαζυγίων.

Πότε θα βγει και η παγκόσμια μέρα του μαλάκα? γιατι αυτή ειναι πράγματι οικουμενική και παγκόσμια και ισχύει και κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να το παίξουμε κάπως για μια μέρα το χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου