Δεν πάτε καλά ετσι?

Αι σιχτίρι τελευταια ορισμένες. Σας έχω δόσει ποτέ το δικαιωμα της ειρωνίας? Δεν έχω ειρωνευτεί ποτέ κανένα στην ζωή μου και αν θέλω να πω κάτι δεν θα το κάνω με γελοιες ειρωνίες και υπονοούμενα. Θα το ακουσεις στην μάπα, και αν στεναχωρηθείς πολύ μπαλκόνια έχουμε μπόλικα στην Αθηνα να πηδήξει όποιος θέλει.

Το γαμά το ειναι ότι έχει νεύρα αυτή, την έχει τσιμπήσει μύγα και αρπάζεται στο παραμικρό που θα πεις. Και φυσικά η τακτική του πρόλαβα να πω οτι εσυ έχεις νεύρα πάει συννεφό λες και ειμαστε παιδάκια. Γενικά η τακτική του πρόλαβα να πω, αργησες, χάθηκες τσαντίστηκες κτλ ορισμένοι νομίζουν οτι ειναι επιχείρημα και αφεση αμαρτιών. Αν το πω πρώτος τι θα πει ο άλλος. Grow up ρε και αντε να παίξετε με άλλους βλαμένους dibs on θα κατηγορήσω πρώτος τον άλλο.

Και επειδή τελευταία μου την έχει σπάσει πάρα πολύ ειδικά το γυναικείο φύλλο, με κάτι τρομερές παραξηγήσεις χωρίς λόγω αλλά και συμπερασματικά ταξίδια από εδώ στην Χαβάη χωρίς ενδιάμεσο σταθμό θα πω σε καμια ειδικά κάποια στιγμή τίποτα σκληρό, γιατι έχουμε φτάσει να μην λέμε και τα πρέποντα μην θιχτουν οι ορμόνες τους.

Και ειναι και μια έτσι και μια γιουβέτσι ψυχολογικα, και μια τα βλέπουν μπλέ και μια κόκκινα ανάλλογα με την τιμή της ορμόνης Β και το πιο τέλειο ειναι οτι ξεσπάνε σε όποιον βρουν μπροστά τους συνήθως σε κανά παιδί που προσπαθεί να τους σεβαστεί και λίγο επί της ουσίας. Και μετά αν έχουν και ελάχιστη τσιπα θα θυμηθούν να επικαλειστουν περιοδους, έλλειψη σεξ και οτι άλλο να ειναι αν το έχουν τραβήξει πολύ το σκινή.

Αντε γιατι θα τα πάρω καμια ώρα και θα γινω εκεινος ο ΜΑΛΑΚΑΣ που τόσο πολύ προσδοκειτε να έχετε δίπλα σας, και να μην δείχνει την παραμικρή κατανόηση στα ορμονικά και @#$@#$@#$@# που ανα πάσα στιγμή κάνουν random spawn μέσα στην ψυχολογία σας. Λίγοι ειμαστε οι μη μαλάκες, μας έχετε για να τρέχετε σε μας και να μας κλαίγεστε όταν φάτε την φόλα από τον ονειρικό σας καραγκιόζη ή την απογοητευση της φαντασιωση και κάνετε οτι μπορείτε να μας συγχίσετε και να μην έχετε ουτε αυτό.

Και δεν λέω μαλακιες, καθώς οι περισσότερες όταν έχουν τραβήξει τρελά το σκηνί αρχίζετε τα πόναγα, δεν ήμουν καλά, ειχα πονοκέφαλο και χίλια συγνώμη και γυναικίες θα σε ρίξω γλύκες μέχρι την ευρεση του επόμενου βασανιστή σας. Δεν βλέπω κανένα άνδρα να αιτιολογεί την μαλακια του στο σπυράκι, στο πρισμένο μπράτσο και στην αγαμησιά για παράδειγμα.

Αντε γιατι ο σεβασμός και η ανοχή έχει τα όρια της και στην τελική ο άλλος δεν ειναι υποχρεωμένος να ξέρει ούτε να ανέχεται ατελειωτα κάθε οτι να ειναι φάση που περνάει ο άλλος. Ειπαμε να συγκρατιόμαστε στο αι και σιχτιρισου αλλά θέλετε μήπως a taste of your own medicine? Να δείτε την γλύκα?

18 σχόλια:

  1. >>> Δεν βλέπω κανένα άνδρα να αιτιολογεί την μαλακία του στο σπυράκι, στο πρησμένο μπρατσο και στην αγαμησιά για παράδειγμα

    Ναι γιατί έχετε φτάσει στο άλλο άκρο( δε το συγκεκριμενοποιω σε εσένα)...της δήλωσης"Είμαι μαλάκας, είμαι διπρόσωπος...και αν σου αρέσει...σιγά μη δικαιολογηθώ κιολας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το προτιμώ αυτο. Τουλάχιστον παραδέχεται ευθεώς οτι ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν το παίζει το καλύτερο κορίτσι του κόσμου, που όλοι το παρεξηγησαν!

    Εσυ τι προτιμάς ένα ξεκάθαρο μαλάκα είναι ένα κρυφό μαλάκα? Προσωπικά θεωρούσα την ειλικρινεια πάντα προσων και στην περίπτωση αυτή τουλάχιστον ξέρω που μπλέκω και ειναι ευθύνη μου οτιδήποτε συμβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω προτιμώ εναν ΜΗ μαλάκα!! Αλλά αν αυτό, δεν ειναι ειδος εξαφανισμένο...σίγουρα θα έπρεπε να εχει συγκαταλεχθει στα είδη που απειλουνται με εξαφανιση της WWF...χαχαχα!!
    Και πάντα να δινεις μια πιθανοτητα...στο πραγματικά να παρεξηγησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πολύ το κυριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς και μετά από δισεκατομύρια ευκαιρίες και ανοχή ε σορρυ κιολας αν την μια φορά αυτή εχω άδικο καθώς της έχει κάψει ο άλλος όλες τις προηγούμενες.
    Τα παραμύθια του Αισώπου δεν μας τα μαθαίναν τσάμπα στο σχολείο.

    Παρεπιπτόντως, ο ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι ηθικός χαρακτηρισμός δηλαδή υποκειμενικός. Η παραδοχή ή το κρυφτέικο δεν ειναι υποκειμενικό. Ειναι απλά ειλικρινές και με αρχιδια παραδοχής του ειναι ή κολώνω παίζω στις σκιές και έχουν δίκιο να με χαρακτηρίζουν ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπερβολες...χαλαρωσε με το δισεκατομμυρια!! Ολοι ανθρωποι είμαστε και αν καποια στιγμή κάποιος ξεφυγει λιγο στη συμπεριφορα του, μπορουμε να του το επισημάνουμε και αν αυτο δε το λάβει υποψην του τότε, να το κάνουμε θέμα!!
    Το κότα δεν ειναι υποκειμενικός χαρακτηρισμός αν το πάμε έτσι;; ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοώ δίνει βάση στον χαρακτηρισμό ΚΟΤΑ καθαρά από την λογική οτι κοτεύει και κρυβευεται ασχετώς αν η ευρέως ερμηνεία δεν σχετίζεται με αυτή.

    Ε για να το κάνουμε θέμα προφανώς δεν ειναι και η πρώτη φορά, ουτε καν η πολλοστή. Ειναι μια κλίμακα πάνω. Σιγά μην έγραφα αλλιώς και τα ειχα πάρει για να ασχοληθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και γιατί να τα πάρεις; Αν κάποιος σου την έχει δωσει στα νευρα του το λες...το λύνετε...και αν οχι...ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    (μη δει τι εγραψα κανενας γνωστός, θα φάω το κραξιμο με το κουταλι...χαχαχα)
    Πάντως και το μαλάκας το στηριζουμε σε ηλιθιες αναρμοστες απροσαρμοστες κτλ συμπεριφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αναρμοστες=ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ αποδεκτό ή όχι=ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ

    απροσαρμοστες=ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ πάλι χαρακτηρισμός.

    Ειλικρινεια=Outfront χωρίς καμουφλάζ. Χωρίς κρίση. Όποιος συμφωνει από εδώ ή άλλοι από εκει φάση. Η ειλικρίνεια μόνη της δεν κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To να είσαι ειλικρινής προυποθέτει να εχεις απολυτη γνώση του εαυτού σου και της αλήθειας χωρις υποκειμενικους χρωματισμους.
    Δε ξέρω κανεναν :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλοι ξέρουμε τον εαυτό μας.
    Ολοι δεν έχουμε την δυναμη να δουμε τον εαυτό μας και λέμε οτι δεν ξέρουμε τον εαυτό μας και κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
    Μεταξύ των ignorance is bliss και βαθυστόχαστων βουτιών σε ένα κουτάλι νερό, είμαστε όλοι τρισευτυχισμένοι αδαης του ειναι μας, μονο που εκει που μετράει αλλά πραγματικά μετράει για κάποιο λόγω μας έρχεται η επιφοιτηση και ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥμπτωση τρελή όλοι οι αδαής να ξέρουν εκει που χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να μου επιτρέψεις να σου αντιπαραθέσω ένα βιβλίο που ενδεχομένως να σε βοηθήσει να καταλάβεις :p

    http://e-bibliothiki.blogspot.com/2009/02/allan-barbara-pease.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στέλιο υποθέτω έτσι λέγεσαι κιολας.
    Ευχαριστώ αν δεν το έβαλες για πλάκα. Γιατι μου θυμίζει κάτι τίτλους βιβλιών σε διαφημίσεις του Σταρ.
    Πάντως έχω και εγώ ένα βιβλίο που στην εισαγωγή του τα άλλα πολύ απλά και σταράτα, με βάση το πως θα πλησιάσεις μια γυναίκα με απώτερο σκοπό την ερωτική συνεύρεση. Ειναι αυτό στο οποίο έχει βασιστεί το the Game νομίζω στον οποίο έχει βασιστεί ο χαρακτήρας του Barney από το How I met your mother.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο τίτλος ειναι The Mystery Method - How o put beautifull women under your spell.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλήθεια είναι ανάλαφρο και χιουμοριστικό βιβλίο με επιστημονική τεκμηρίωση βάση έρευνας.Μετά το pdf εγώ προσωπικά αγόρασα και το hardcopy και το έκανα δώρο στη γυναίκα μου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε τότε ευχαριστώ
    θα το μελετήσω. Προσπαθήσω δηλαδή γιατι τα βιβλία το χειμώνα για κάποιο λόγω υπάρχουν σε ένα παράλληλα συμπαν που έχει περισσότερο φυσικό όπως όταν ειναι καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ή να δειτε το έργο Caveman...αντιστοιχη εκπαιδευτική εμπειρία και μαλιστα συνοδευομενη με πολυ γελιο!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. m_Stelios έχω ξεκινήσει την ανάγνωση και έχεις πολύ δίκιο.
    Εξαιρετικό βιβλίο.
    Το πιθανότερο θα ποστάρω μόλις το τελειώσω.

    Και πάλι ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή