Security στα μπλόκα

Άκουγα σημερα στο ραδιόφωνο ότι ομάδες security ξέρετε από αυτούς που έχουμε πλημυρήσει στην Αθήνα, εχουν προσφληφθεί για να περιφρουρήσουν τα μπλόκα των αγροτών μετά από το πλιάτσικο που έγινε στα τρακτέρ.

Τι κλέψαν? CD-Player, DVD-Player και φορητές τηλεοράσεις. Δεν ξέρω  από αγροτιά, δεν έχω καν συγγενείς εκεί, ίσως να ειναι στάνδαρ το κάτι πρέπει να κάνουμε στο τρακτέρ αλλά σόρρυ κιολας ψομολύσσα και τα παραπάνω σε ένα μηχάνημα που εκτελεί εργασίες και δεν ειναι για την προσωπική μας άνεση όπως ένα αυτοκινητό δεν συμβαδίζει.

Δηλαδή ο τυπος που δεν έχει να φάει, ψωμολυσάσει έχει τέτοια ηδη πολυτελείας? Να πάρω και εγώ μια Φεράρι και να κλείσω τους δρόμους μετά γιατί δεν έχω να συντηρηθώ.

Ασε που δεν θα έπρεπε να ειχε ο καθένας από αυτούς ένα τρακτέρ αλλά θα έπρεπε να ειχαν συνεταιρισθεί για να μοιράζονται τους πόρους τους, που ειναι και το τρακτέρ.

Σαν πολλά τρακτέρ δεν υπάροχυν στα μπλόκα?

2 σχόλια:

  1. ίσως να πρέπει και εμείς να πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα, κατάληψη στην κρεβατοκάμαρα τους παρέα με γυναίκα και κόρη.
    Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πως κάποιος μπορεί να καταλάβει ένα δημόσιο αγαθό, ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί ΠΑΝΤΑ το κάνουν τέτοια εποχή, (ίσως γιατί κολοβαράνε τώρα που δεν έχουν δουλειά στα χωράφια οπότε πάνε για πανηγύρι;)
    Αν ήθελαν να περάσουν το μήνυμα τους, ας σταματήσουν να πουλάνε στην Αθήνα, ας κάνουν εξαγωγές με ανταλλαγή προϊόντων ώστε να μην πληρώνουν φόρους, δηλαδή να ανταλλάξουν πατάτες με ντομάτες ή στο τέλος ας ζητήσουν τα ρέστα από τους υπεύθυνους συνεταιρισμών / εργατοπατέρες τους που τους οδήγησαν στη θέση που είναι τώρα.

    Αν θέλουν να μας πείσουν ότι τους περνούν τα προϊόντα τσάμπα, ας κάνουν κινητοποιήσεις την εποχή του θέρους, όχι τώρα που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν ή ας τα δώσουν μαζικά στον κόσμο τσάμπα και όχι 20 κιλά και κάτι έγινε για τις κάμερες, ας πάνε να "ανοίξουν" όλα τα διόδια και όχι να κλείσουν δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοείται οτι τώρα ειναι νεκρή περίοδος. Ιανουάριος και Φλεβάρης ειναι η εποχή που κλιμακώνεται ο χειμώνας στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή