Παράπωνα προς ANT1

Το παρακάτω ειναι το e-Mail που έστειλα στον σταθμό ANT1 σχετικά με την απόφασή τους να μετατρέψουν σε συνδρομητική υπηρεσία την αναμετάδοση του αγώνα Φόρμουλα1.

Αξιότιμε Κύριε/Κυρία,

Θέλω να εκφράσω τον έντονο προβληματισμό μου σχετικά με την απόφαση του καναλιού ουσιαστικά να μετατρέψει σε συνδρομητική μια υπηρεσία όταν το ίδιο το κανάλι δεν είναι συνδρομητικό.

Όχι μόνο ζητάτε να πληρώσουμε λεφτά, αλλά ζητάτε να περιορίσουμε την παρακολούθηση τους σε μικρότερου μεγέθους οθόνες όπως αυτές των υπολογιστών σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις μας. Επιπλέον η τιμή που ζητάτε είναι εξωφρενική όταν αντίστοιχες υπηρεσίες στο ιντερνέτ ζητάνε για ένα ολόκληρο έτος 20 δολάρια και σε αντίθεση με σας, προσφέρουν ένα εύρος εκπομπών μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Γενικώς δεν παρακολουθώ τηλεόραση παρά μόνο όταν έχει Φ1, και ίσως με δυο ακόμα μετρημένες εκπομπές. Με την κίνηση σας, η οποία ήταν και αιφνιδιαστική, ουσιαστικά το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να χάσετε ένα ακόμα άτομο που θα παρακολουθήσει έστω και μια εκπομπή σας, παρόλο που και αυτή είναι σαφώς υποδεέστερης ποιότητας σε σχέση με αντίστοιχες του εξωτερικού. Το λέω αυτό, γιατί και οι σχολιαστές σας είναι επιεικώς αδαής με το αντικείμενος αλλά και γιατί σχεδόν ποτέ δεν έχουμε ζωντανή παρουσία τους στην πίστα.

Εν κατακλείδι, απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πληρώσω λεφτά για να παρακολουθήσω μιας χαμηλής ποιότητας αλλά πανάκριβης αναμετάδοση των αγώνων της F1. Είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχες παρατηρήσεις έχετε λάβει και από άλλους τηλεθεατές!

Επιπλέον δεν είμαι και σίγουρος σχετικά με την νομιμότητα του εγχειρήματος σας μιας και δεν είστε συνδρομητική υπηρεσία, κάτι για το οποίο θα ρωτήσω με e-Mail την ίδια την FIA.

Ένας προσβεβλημένος τηλεθεατής,

Απλά απαράδεκτη αρπαχτή από ένα σταθμό που όπως και όλοι οι υπόλοιποι μας ταϊζουν ατελειωτα σκουπίδια.

5 σχόλια:

  1. σε ποιο email; trashcan@antenna.gr
    καλή η κίνηση για ενημέρωση fia, και αν μπορείς δώσε το mail τους να στείλω και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τους έγραψα ένα μαιλ όπου τους ευχαριστώ γιατί με απάλλαξαν από το κόστος αγοράς ψηφιακού αποκωδικοποιητή αλλά και από το κόστος του ρεύματος που καταναλώνει η τηλεόραση μου, αφού ο μοναδικός λόγος που άνοιγε η τηλεόραση δεν υπάρχει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι και στο φόρουμ του ANT1 τους κράζουνε αδιαλλείπτως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το έκαναν αυτό τη στιγμή που όλοι γνώριζαν οτι θα μεταδιδόταν και απο διάφορα sites ζωντανά...
    ..μας περνάνε για πολύ μαλάκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακοινώθηκε οτι ο επόμενος αγώνας για δυο χρόνια θα μεταδίδετε από τον Alpha.

    Που να δικαιολογήσουν, πως να το καλύψουν επικοινωνιακά την μπαρούφα που έκαναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή