METAL FROM HELLAS

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (STRIKELIGHT/CONVIXION), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛ ΗΧΟ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ (METAL DJS, ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ ΚΛΠ) ΕΝΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ.

Πηγή

Κάποια σχετικά link που αξίζουν ανάγνωσης

http://hellenicmetal.blogspot.com/2009/02/metal-from-hellas.html

http://xydobarbas.blogspot.com/2009/01/metal-from-hellas.html

http://tribe4mian.wordpress.com/2009/01/05/metal-from-hellas-documentary/

Τι άσχετο που έπεσα πάνω σε αυτό. Το ποστάρω πριν ακομα το δω ολόκληρο!

Αφορμή, μια φίλη μου οχι μεταλού που ανακάλυψε οτι παράγουμε και μουσική μεταλ σαν χώρα ακούγοντας rotting christ, ένα παγκοσμίως καταξιωμένο συγκρότημα με 11+ άλμπουμ. Και φυσικα με ρώτησε αν έχουμε και άλλα ετσι αστέρια στην σκηνή και κάπως έτσι στην κουβέντα έπεσα και πάνω σε αυτό το video.

Προσωπικά δεν μαρέσει πολύ το ελληνικό μεταλ. Πολύ καφρίλα και deathίλα αλλά πόσο γελοιος εισαι σαν λαός, όταν σε ένα πολιτισμικό είδος, όπως η μεταλ, στο οποίο διαπρέπεις κάνεις ότι ειναι δυνατον για να διώξεις όλους τους ικανούς στο εξωτερικό?? Αρκεί, να “ακουμε” μονο τραγουδάκια που ειναι ΟΛΑ κλεμένα από το εξωτερικό και κλαίγονται και γκρινιάζουν ατελείωτα σαν μουσική. Τα εισαγωγικά στο ακούμε υπάρχουν γιατι μάλλον βλέπουμε και θαυμάζουμε μπουτια, βυζιά και κώλους στην καλύτερη και στην χειρότερη ψευτο γκαίοι “παλικαράκια”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου