Ned for Speed World Online

Μεταφέρω και το κείμενο σχετικά από εδώ

Μετά από 14 περίπου τίτλους τα τελευταία 15 χρόνια, η πιο φιλόδοξη και καινοτόμα έκδοση του Need For Speed έκανε την εμφάνιση της στον ορίζοντα. Η EA, η εταιρεία παραγωγής του NFS, ετοιμάζει μία free-to-play massively multiplayer online racer έκδοση της γνωστής σειράς. Μάλιστα το Joystiq αναφέρει ότι μία MMO έκδοση του παιχνιδιού, πιθανόν να σηματοδοτεί το τέλος του τίτλου NFS, καθώς ουσιαστικά θα είναι μία πλατφόρμα με απεριόριστες ενημερώσεις.

Το όνομα της έκδοσης θα είναι Need For Speed World και μόλις βγήκε η beta έκδοση, η οποία διαθέτει ήδη πάνω από 150 μίλια σε ανοιχτό δρόμο. Βέβαια για να τρέξετε σε αυτούς τους δρόμους, θα πρέπει το σύστημα σας να διαθέτει έναν επεξεργαστή στα 2GHz, με 2GB ram και κάρτα γραφικών με 512MB μνήμη.

Αν και το NFSW είναι δωρεάν, λογικά οι παίχτες θα μπορούν να αγοράζουν μέσα στο παιχνίδι με αληθινά λεφτά διάφορα αντικείμενα, όπως π.χ. βελτιωμένα αμάξια, εξαρτήματα κ.α. Ωστόσο αυτό αποτελεί μία υπόθεση του Joystiq και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία που να το επιβεβαιώνει.

Τέλος να αναφέρω ότι η EA, με updates που θα γίνονται ανά κάποια διαστήματα, θα δίνει νέες περιοχές και ικανότητες οδήγησης. Την κανονική έκδοση του παιχνιδιού θα τη δούμε κάπου στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο η beta έκδοση είναι ανοιχτή για όλους και μπορείτε να το δοκιμάσετε από εδώ. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το gameplay του παιχνιδιού.

Νομιζω οτι θα ξεκινήσουν μεγάλες μάχες με ένα δυο φιλαράκια.

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, θα κάτσεις εσύ, ο οποιοσδήποτε εσύ, να πληρώνει για ζάντες, spoiler what ever για το εικονικό αμάξι σου στην ΕΑ. και αν έχουν φθορά τα λάστιχα, θα αλλάζεις και λάστιχα κάθε 50 ώρες αγώνα; Πανέξυπνη κίνηση από ΕΑ για να ξεζουμίσει τους κάγκουρες, αλλά δε θα πάρω.

    Αλήθεια, η εικονική ΒΕΝΖΙΝΑ πόσο θα πηγαίνει το λίτρο; θα έχει και super plus?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι βέβαια αλλά για άλλους λόγους. Αλλά ποια η τόση τρομερή διαφορά από τα Card Games, WOW και κάθε άλλής λογής συλλεκτικο και MMO?
    Αν εσυ διαφοροποιεις το υπαρκτό από το εικονικό εγώ να σου πω οτι κάτι κάρτες Magic The Gathering που έχω ωραία έπαιξα τότε αλλά τωρα πιάνουν απλά χώρο.
    Θα προτιμουσα να ειχα δόσει λιγότερα και να μην της ειχα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή