BP ULTIMATE ATHENS SUPERCROSS 2008

Λοιπόν πήγα και έσκασα και 30 ευρώπουλα αλλά έξω από κάποια καλά, θα σκάσω αλλά θα το πω, είδα πόσο ζώα είμαστε στην Ελλάδα.

Αρχικά να πω ότι 5 ξεκίναγε αλλά για μισή ώρα ακόμα ετοιμάζαν τον χώρο κάτι που έπρεπε να είχαν κάνει νωρίτερα.

Επίσης όλοι φυσικά ήρθαν τελευταία στιγμή και εμείς οι μαλάκες με αγορασμένα εισιτήρια πήγαμε 20 λεπτά νωρίτερα.

Στα εισητήρια λέει απογορεύεται το κάπνισμα αλλά μάλλον όχι για τον Έλληνα. Σαν φουγάρα όλοι και θα επανέλθω σε αυτό.

Ξεκίνησε λοιπόν το show με 10 τόνους άσχετες μαλακίες. Παρουσιάσεις και γέμισμα χρόνου χωρίς λόγο.

Οι αγώνες ήταν αρκετά εντυπωσιακοί με τους ξένουν να είναι κάτι κλάσεις πάνω, σίγουρα γιατί η Ελληνική πολιτεία τους έχει γραμμένους τους Έλληνες αθλητές. Εδώ έχει άλλα γραμμένα.

Ακόμα και μια ώρα μετά οι θεατές σφάζονταν για τις θέσεις. Πόσο ζώον πρέπει να είσαι όταν το εισιτήριο σου είναι αριθμημένο για να καταλήγει να γίνεται χαμός. Ειδικά ένα κύριο τον πρήξαν και τον λυπήθηκα. Όσο στόκος και να είσαι δεν γίνεται να βρεθούν τόσο πολλοί σε λάθος θέσεις και σίγουρα δεν φταίγαν οι ταξιθέτριες.

Ο φίλος που πήγαμε, δεν καπνίζει όπως και εγώ. Τα ζώα όμως τριγύρω μας καπνίζαν όλα. Και φυσικά ούτε να το σκεφτούν. Ειδικά για κάποια συγκεκριμένα 5 ζώα, 2 θυληκού γένους που η μια είχε φέρει και την κόρη της είχαν ξεκολιαστεί. Νομίζω τα ζώα είναι πιο πολιτσμένα.

Ένα άλλο ζώο γυναίκα του διπλανού μου ζώου, την ενοχλούσε το τσιγάρο από τα δυο άλλα μπροστινα θυληκα ζώα που είχαν το παιδί, αλλά φυσικά ούτε να σκεφτεί μήπως και η ίδια είναι ΖΩΟ. Τα διπλανά μας ζώα πάντως σίγουρα είχαν καταλάβει ότι είχαμε τουλάχιστον ενοχληθεί και μάλλον από μέσα μας του αποκαλούσαμε ζώα αλλά μάλλον προσπαθούσαν να μας πείσουν για αυτό. Και τα καταφέραν άψογα.

Αφόύ λοιπόν αναπνεύσαμε τόνους καπνού, είδαμε και το σόου. Οι αγώνες είναι λίγο βαρετοί, αλλά τελικά όσο πέρναγε η ώρα καταλαβαίναμε ότι έπαιζε μεγάλη τσατσιά αλλά και τακτική. Οι αγώνες γινόνταν σε μια διαδικασία σαν νοκάουτ και όσο μέναν μόνο οι καλοί αποκτούσε ενδιαφέρον περισσότερο. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός.

Κάπου στην όλη διαδικασία μέσα φέραν να παρουσιάσουν δύο παιδάκια να κάνουν μοτοκρός ετών 4 και 6 παρακαλώ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ? Απορώ για μια ακόμη φορά.

Τώρα στα καλά που ήταν και αυτό που ήθελα να δω. Freestyle κάναν κάτι κόλπα απίστευτα. Ειδικά το 360 τι να πω. Άλλο να το δεις πραγματικά και άλλο στην τηλεόραση.

Στο τέλος φύγαμε και μυρίζαμε χειρότερα και από κλαμπ με ένα Ειρήνης και Φιλίας να είναι για να πεθάνεις από ατμόσφαιρα.

Τέλος έχω να ρωτήσω γιατί βάζουν για συμπαρουσιάστρια αυτό το ούφο την τζέιν που ήταν και στην εκπομπή αυτοκινήτων που έκανε το Mega; Επειδή είναι η μόνη όμορφη γυναίκα που και καλά γουστάρει βρουμ βρουμ? Και τι με αυτό?

Εν κατα κλείδι καλά ήταν. Θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν νιώθαμε ότι χρειαζόμαστε μάσκα οξυγόνου.

4 σχόλια:

  1. Καταρχίν όσων αφορά το κάπνισμα έχω να πω το εξείς:
    Εάν δεν γουστάρεις την σκόνη και το χώμα και την διχρονίλα δώσε 30ευρώ και πάρε αλκόλια και άραξε σπίτι σου. Έχει τόσο ντούχνα εκει μέσα από τις μηχανές που δεν ενδύκνητε για κυριλέδες :)

    Η Τζέϊν έχει αφήσει εποχή σε διάφορα αγωνίσματα όπως κρός και σούπερσπορτ, το κορίτσι έχει μεγαλύτερες μπάλες απο τους περισσότερους και έχει χωθεί παντού.
    Ήταν και λίντ σίνγκερ στους "whats the buzz" πολύ καλό ρόκ συγκρότημα.

    Φυσικά η εμπειρία σου φάνηκε άσχημη αλλα δεν φταίνε τα ζώα αλλά οτι δεν πήγες συνηδητοποιείμενος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε φίλε.
    Τι σχέση έχει το motocross με το κάπνισμα? Δεν παραπονέθηκε για την λαδίλα και τον καπνό των μηχανών. Παραπονέθηκα για το ντουμάνιασμα από τους καπνιστές. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μήπως, λέω μήπως είσαι ένας από εκείνους που μας είχε ντουμανιάσει, μην λογαριάζοντας καν τον συνάνθρωπο μη καπνιστή? Αλλά ξέχνάω εδώ είναι Ελλάδα. Τώρα αν δε είσαι ξαναδιάβασε το πόστ μου μετά την διευκρίνυση αυτή του σχόλιου μου

    Τώρα ανεξαρτήτως δεν είπα ότι είμαι συνειδητοποιημένος. Πήγα να τσεκάρω και ναι δεν μου άρεσε και τόσο πολύ έξω από το freestyle και τους τελικούς. Που είπα το διαφορετικό για να γράψεις ότι έγραψες?

    Θα μπορούσα να σου "επιτεθώ" και εγώ λίγο με αντίστοιχο τρόπο αλλά δεν. Όσον αφορά την Τζέιν? Μπορεί να κάνει παπάδες σε ρόδες αλλά για παρουσίαση είναι για ΓΤΠ αν το ξέρεις.

    Τώρα αν πάλι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα.Με την λογική σου και εγώ θα έκανα για κορυφαίες δημόσιες σχέσεις επειδή είμαι καλώς στο τμήμα παραγωγής της δουλειάς μου. Η κοπέλα από την τηλεόραση κιόλας είναι ΓΤΠ και φαντάσου είναι καλύτερη και από κάτι άνδρες. Τώρα αν έχει πάει στο φεγγάρι με κινητήρες καύσεως οκ μαγκιά της.

    Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιθανόν η εξάρτηση που έχουν μερικοί σε συνδυασμό με την αδιαφορία τον κυβερνήσεων για αυτό το θέμα έχει κάνει μερικούς να νομίζουν ότι ο αέρας είναι δικό τους τσιφλίκι και να λένε- να κάνουν ότι θέλουν!!!!

    Το να απαιτείς καθαρό αέρα δεν είναι θέμα κυρίλας αλλά θέμα σεβασμού στον ίδιο σου τον εαυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή