Παρατράγουδα

Δεν μιλάω για τον σκάνδαλο με την μονή Βατοπεδίου ή όπως αλλώς λέγεται που δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω κιόλας. Μιλάω για το και καλά σκάνδαλο που έφερε στην φόρα το ΠΑΣΟΚ με την ψηφοφορία στην συνταγματική αναθεώρηση.

Χαλαρά και δεν πιστεύω ότι υπήρξε νοθεία. Ειλικρινά τους έχω για μεγάλα λαμόγια αλλά όχι και για χαζούς αν και έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τους τύπους τους ΠΑΣΟΚ, όπως θα σχολιάσω παρακάτω.

Δεν πιστεύω ότι υπήρξε νοθεία γιατί

  • απλά δεν γίνεται να την κάνεις έτσι απροκάλυπτα ακόμα και σε ένα μπουρδέλο σαν την χώρα μας.
  • Τα τέσσερα άρθρα που ψηφίσαν οι περισσότεροι μόνο τον κώλο τους βολεύαν, μη χέσω συνεπώς ποιος ο πραγματικός λόγος?
  • Και αν πράγματι έγινε, αυτός που τον νόθευσαν μιλιά δεν είχε? Τι είχε να φοβηθεί, αφου ονομαστική ψηφοφορία έκαναν. Εκτός και αν μιλάμε για μεγάλες κότες. ε συγνώμη βολεμένους.

Όμως δεν μπορώ παρά να μείνω έκπληκτος από το μπουρδέλο που επικρατούσε κατά την ψηφοφορία. Χαρτάκια ανταλλάσονταν αριστερά δεξία και μπαινόβγαιναν σε τσέπες. Αυτοί οι μαλάκες οι δικαστικοί που υποτίθεται ότι ειναι και πολύ ευσυνείδητοι και όπως λέει και ένας φίλος, σημαντικό - σπέσιαλ επάγγελμα , που σκατά είναι και δεν κάνουν καμιά παρέμβαση για ατυπίες σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες? Και αν δεν έχουν το δικαιώμα που είναι έστω και μια δήλωση? Η μήπως κολώνουν? Την ερριστική για την υπόλοιπη κοινωνία 80% αύξηση μια χαρά την τσεπώσαν τα λαμόγια!

Να είχε γίνει κανά τέτοιο σκηνικό σε βουλευτικές εκλογές, όλος ο στρατός των αριστερών ακροβολημένων στα διάφορα εκλογικά κέντρα με αποστολή μην φύγει καμιά βούλα θα είχαν καταφέρει να βγάλουν παράνομες τις εκλογές και να ξαναπληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλή μας. Που είναι λοιπόν η εξέλιξη των επίλεκτων αυτού του στρατού θεωρητικά μέλη του Σύριζα και ΚΚΕ? Κάτι βρομάει.... ΠΑΛΙ.

Τέλος για το ΠΑΣΟΚ. Άχυρα έχουν εκεί μέσα? ή έχουν βάλει τον γιωργάκη κάνω ποδήλατο και τρέχω ειδικά για να παραμένει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία? Πιθανόν να νομίζει ότι είμαστε και βλάκες σαν λαός. Βέβαια χαλαρά και πιστεύω ότι είμαστε βλάκες αλλά σε αυτά δεν πιανόμαστε μην χέσω. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και στην Ελλάδα έτσι εκλογές δεν κερδίζονται. Μόνο με λαδιές, τσάμπα προσλήψεις και καμιά δήλωση να γουστάρει ο κόσμος.

Εδώ έχουμε πρωθυπουργό και πρόερδο αντιπολίτευσης που δεν έχουν δουλέψει ποτέ. Μάλιστα ο ένας έχει και μια γυναίκα που κάνει το ανέκδοτο ξανθιά και διδακτορικό στα 21 σχεδόν πραγματικότητα. Πάλι καλά που δεν την ζήτησε και η NASA και δεν αναγκάστηκε ο πρωθυπουργός μας να ξενιτευτεί. Είναι σοβαρή στο ΠΑΣΟΚ ?Αυτά τα λέω για χαβαλέ και όχι για να κάνουν λασπολογία για την γυναίκα του πρωθυπουργού.

Όμως εκεί στο ΠΑΣΟΚ μυαλό μόνο για μάσα έχουν? Για να φας πρέπει να κυβερνήσεις κιόλας και έστω και αυτό τουλάχιστον θέλει μια προσπάθεια. Πως το βλέπουν δηλαδή ότι και αυτό τους το χρωστάει ο κόσμος επειδή μια φορά και ένα καιρό, όπως όλα τα υπόλοιπα στην Ελλάδα?

Εδώ έχουν τόσα να κράξουν, όχι πως θα τα έκαναν αλλιώς, οικονομία, σκάνδαλα , μηδενική αποκατάσταση στους πυρόπληκτους, φόρους, εγκληματικότητα,  μπλα μπλα και άλλα άπειρα. Μήπως να με πάρουν για σύμβουλο?

2 σχόλια:

  1. Σίγουρα θα τα πας καλύτερα από όλους... Αλλά δεν είσαι ΠΑΣΟΚ ρε γαμώτο.... Κρίμα. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν μέρη συμφωνώ με τα λεγόμενά σ από την άλλη πιστεύω ακράδαντα ότι κάνανε νοθεία για τον λόγο που ανάφερες οτι μασ περνάνε για ΜΑΛΑΚΕΣ που ΕΙΜΑΣΤΕ προφανώς για να μην αντιδρούμε,απ' την άλλη όμως τι θα μπορούσαμε να κάνουμε...;Τι να πει κανέις όλοι τα ίδια σκατά είναι ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ ιδιαιτέρως, και αυτή η αριστερά κάθεται..Οικολόγοι και πάλι οικολόγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή