Ξέκινημα σχολικής χρονιάς

Στην ίδια εκπομπή που έμαθα τα του προηγούμενου μου ποστ, άκουσα και το εξής σκηνικό.

Σε ένα νηπιαγωγείο στο γαλάτσι, σκάνε μύτη οι γονείς αλλά το νηπιαγωγείο χωρίς προειδοποιήσει έχει μπει σε επισκευή mode. Τους λένε λοιπόν οι υπεύθυνοι τραβάτε στο άλλο του Γαλατσίου.

Πάνε λοιπόν τα παλικάρια, καμιά 60 γονείς και εκεί τους λένε ότι επειδή μαζευτήκαν πολλοί πέρα από αυτούς που είχα ήδη, θα κρατάνε τα παιδιά τους μόνο μιαμιση ώρα και μετά θα πρέπει να τα παίρνουν.

ΧΕΛΛΟ μεγάλε ο κόσμος δουλεύει, και δεν σχολάει ή την κοπανάει από την δουλειά σε ρυθμούς δημοσίου. Το νηπιαγωγείο είναι χρόνος να ξέρεις το παιδί ότι ειναι κάπου ενώ εσύ δουλευείς. Πως θα γίνει μεγάλε να το παραλάβει ο γονιός αν δουλεύει. Πάλι τους παπούδες και γιαγιάδες θα επιστρατεύσουμε και για αντάλαγμα θα τους αφήνουν να χώνου την μύτη τους στα του ζευγαριού ώστε να τα κάνουν πουτάνα και να χωρίσει και μετά να αναρρωτιούνται όλοι τι πήγε στραβά?

ΤΟ πιο αστείο είναι ότι παίρνουν τηλέφωνο τώρα μετά από επώνυμη καταγγελία και μαζεμένουν γονείς να φωνάζουν, κάποιο διευθυντή στο υπουγείο παιδείας. Ο κύριος μην πω υποστήριζε εκείνη ακριβώς την στιγμή ότι ειναι ενημερωμένος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μα χρυσέ μου μα καλέ μου, μα είσαι ξεροκέφαλος και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, εδώ σου λέμε ότι μας το λένε τώρα γονείς από την σκηνή τους εγκλήματος.

Όχι κύριε δημοσιαγράφε και εσύ γονιέ που το έζησες επαυτόφόρω. Εγώ είμαι διευθυντής και ξέρω τι με έχουν ενημερώσει. Και αν υπάρχει πρόβλημα ακόμα την Δευτέρα τότε ξαναπάρτε με τηλέφωνο και τότε θα δούμε τι θα κάνουμε. Τι έχουν πρόβλημα οι γονείς? Χμμμμμ μήπως να τους φορολογήσουμε λίγο ακόμα?

Τέλος να σχολιάσω κάτι.

Κάθε χρόνο συζητάμε για έναρξη χρονιάς με ελλείψης ή όχι? ΣΟΒΑΡΟΛΟΥΓΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Φτάνεις να ξεκινήσεις την χρονιά και τότε να μετράς απώλειες? Πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας για να το οργανώνεις κάθε χρόνο έτσι. Και να βγαίνεις σαν υπουργός και να λες ότι δεν έχουμε προβλήματα φέτος (άσχετο αν είχαμε).

Είναι δυνατόν νηπαγωγείο να έχει προγραμματιστεί για επισκευή ή ότι σκατά του έκαναν στην έναρξη και να μην έχουν ειδοποιηθεί οι γονείς. Δεν με νοιάζει αν είναι ένα περιστατικό που ειλικρινά πιστεύω ότι δεν είναι ένα μόνο, αλλά όλο το καλοκαίρι τι κάνατε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

3 σχόλια:

  1. Προβλήματα πάντα υπάρχουν. Φέτος υπήρχαν τα λιγότερα. Ούτε αυτό δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε; Όταν μιλάω για απαράδεκτο μηδενισμό, ακριβώς σε αυτό αναφέρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ έχω την αίσθηση ότι ειναι καλύτερα από πέρσυ αλλά δεν μπορώ να δεχθώ την αυθαιρέσια του αναφερόμενου διευθυντή.

    Κάποια πράγματα δεν είναι θέμα προπαγάνδας και δεν χρειάζεται να βλέπεις ειδήσεις που δεν βλέπω για να αντιλαμβάνεσαι τι και τι δεν γίνεται.

    Όπως κρίνεις θεωρητικά τα λεγόμενα των δημοσιογράφων έτσι κρίνεις και τα λεγόμενα φίλων και φυσικά πάντα σε συνδυασμό με ότι βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο... Ας ξεκινήσει η νέα χρονιά και τότε θα δούμε τί μας λείπει! Και πάντα, μόνο μετά από καταγγελίες, κανείς δε βγαίνει να κάνει από μόνος του μια καταγραφή. Ένα συνεργείο, μια επιτροπή, κάτι τέλος πάντων! Μόνο όπου υπάρχει μάσα συστείνονται επιτροπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή