Ρεζιλίκια σήμερα στις συγκοινωνίες

Σήμερα με την απεργία των λεωφορείων να λήγει στις 8 το πρωί, αποφάσισα να πάω με λεωφορείο στην δουλειά μιας και μπροστά στο σπίτι μου απλά ήταν σταματημένα όλα.

Πως είναι δυνατόν να κάνουν 24η στο μετρό??

Πάω λοιπόν στο σύνταγμα να πάρω ένα από τα Χ14 και Ε14. Κλασσικά λεωφορεία του 15 λεπτου σε συχνότητα. Εγώ έφτασα 840 και έφυγα με το πόδια για την κάνιγγος στις 10. Στην 1.5 ώρα αυτή δεν πέρασε ούτε ένα από τα παραπάνω λεωφορεία. Όμως υπήρχαν τρία λεωφορεία ανά φάσεις εκτός υπηρεσίας, τα οποία όποτε χρειαζόταν μπαίναν στην γραμμή Χ95 που ειναι για το αεροδρόμιο και τους ξένους.

Δηλαδή πως πάει το παραμύθι πια σε αυτή τη χώρα? Αρκεί να μην γίνουμε ρόμπα στο εξωτερικό, αλλά κάνουμε και τις μαλακίες μας και δεν πειράζει που οι Έλληνες ταλαιπωρούνται.

Ποιος ζει σε αυτή τη χώρα δηλαδή? Έλληνες ή ξένοι? Ποιος έχει επιτέλους μεγαλύτερη αξία στην Ελλάδα? Οι κάτοικοί της ή κάποιοι τουρίστες?

Δεν ντρέπονται λέω εγώ. Και μας γαμάνε και μας έχουν και οι ίδιοι υπεύθυνοι σε αυτή τη χώρα σαν δεύτερης κατηγορίας πολίτες.

Και το γελοίο της ιστορίας ειναι το γιατί έγινε αυτή η απεργία. Μα φυσικά για την Ολυμπιακή αλλά και γιατί οι κύριοι συνδικαλιστές θεωρούν κακό να ειναι δυνατή η απόλυση κάποιου εργαζομένου από μια ΔΕΚΟ. Ακόμα μερικοί άνθρωποι επιμένουν στο να πιστεύουν ότι κάποιοι έχουν άλλα εργασιακά δικαιώματα από άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου