Ανέκδοτο

Ξεκινάει ένας τύπος απο την Αθήνα για την Θεσ/νικη με το αυτοκίνητό του.
Στον δρόμο δυστυχώς, τον αφήνει απο μηχανική βλάβη και καθώς δεν έχει οδική βοήθεια σκέφεται να κάνει ωτοστόπ και να φτάσει στην κοντινότερη πόλη και εκεί να αναζητησει ένα συνεργείο που να μπορούν να τον βοηθήσουν.
Μετά απο λίγα λεπτά, σταματάει ένα φορτηγό και ο φορτηγατζής τον παίρνει μαζί του. Στον δρόμο πιάνουν την κουβεντούλα, οότε σε κάποια στιγμή του λέει ο φορτηγατζής τι θα φηφίσεις και ο φίλος μας του λέει Νέα Δημοκρατία. Αμέσως ο φορτηγατζής κάνει στην άκρη, και αφού τον στολίζει με διάφορα κοσμητικα επίθετα τον αφήνει στην άκρη του δρόμου.
Σαστισμένος ο φίλος μας αποφασίζει να ξαναδοκιμάσει την τύχη του. Σε λίγο σταματάει ένα ιχ ένα κύριο τον βάζει μέσα, και ξεκινάει η κουβέντα. Φτάνοντας μοιραία και στο θέμα των εκλογών το ίδιο σκηνικό. Μόλις ο οδηγός του ιχ ακούει οτι ψηφίζει Ν.Δ. τον βρίζει και τον πετάει έξω απο το αυτοκίνητο.
Ο φίλος μας αρχίζει να απελπίζεται, αλλα αποφασίζει να δοκιμάσει για τελευταία φορά την τύχη του, αλλα ορκίζεται οτι θα είναι πιό προσεκτικός.
Πράγματι σε λόγο σταματάει ενα ιχ με οδηγό μια κοπέλλα. Επιβιβάζεται, και ξεκινούνε.Οταν η κουβέντα φτάνει στο επίμαχο σημείο, στην ερώτηση τι θα ψηφίσεις απαντάει ΠΑΣΟΚ, οπότε η κοπέλλα του λέει και εγώ το ίδιο χαίρομαι ιδιαίτερα. Κουβέντα στην κουβέντα λοιπόν, ψηνεται κατάσταση οπότε στην πρώτη πόλη καταλήγουν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω Wink
Επάνω που έχει ανάψει το γλέντι, του λέει η κοπελλα, ξέρεις οταν μου κάνουν έρωτα, γουστάρω και να με δέρνουν. Κανένα πρόβλημα ο φίλος μας, ξεκινάει την ικανοποίηση της κοπέλλας. Βλέποντας όμως τον ευατό του στο καθρέφτη, την ώρα που περιποιούταν πικοιλοτρόπως την κοπέλλα, αναφωνεί¨
Α ρε π@υστη μου μισή ώρα εγινα ΠΑΣΟΚ και ήδη γ@μαω και΄ δέρνω

Δεν μου πολύ άρεσε αλλά έχει μια επικαιρότητα.

100 μέρες και θα ειναι όλα τέλεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου