Κουστούμι

Εβλεπα χθες κάτι φωτογραφίες από ένα φιλο που παντρεύτηκε. Ειλικρινά ήταν η πρώτη φορά που ειδα να μου αρέσει το κουστουμι σε ένα άνδρα. Του πήγαινε κιολας του παλικαριού. Μπράβο εγινε και αυτο το λάθος. Μπράβο και το παλικάρι, αντε και να ζήσει αν και τέτοιες εμπειρίες μακρυά από μένα.

Γενικότερα τι απαράδεκτο ηλίθιο ρουχο το κοστούμι! Ελεος! Κινητικότητα μηδέν! Όχι μικρή! ΜΗΔΕΝ. Ποιος ο λόγος για την υπάρξη τέτοιου ρούχου? Και από ζέστη να μην το συζητήσω. Ενώ οι γυναίκες μια χαρά. Ρουχαλάκια γιατι για ρουχαλάκια πρόκειται και ολα τέλεια και κυριλέ. Δείχνουμε και τα σημεία που πρέπει και ολα σε ένα η λειτουργηκότητα των ρούχων τους αν εξαιρέσεις την παράνοια με τα παπούτσια.

Στο μεταξύ δεν καταλαβαινω και την μανία όλως να παντρευτών καλοκαιριάτικα! Θέλουν να βασανίζονται με 30-35 βαθμούς και ρούχα που δεν κολάνε με την θερμοκρασία μπογιές και μεικάπ?

Δεν θα καταλάβω ποτέ την χαζομάρα αυτής της χώρας. Ποτε πραγματικά. Μαρέσει και η περιφάνεια που έχουμε. Ειδικά όσοι ειναι στο εξωτερικό και κάνουν κάτι τεράστια λάθη να επιστρέψουν στην Ελλάδα και μάλιστα να έρθουν και για δουλειές αλλά αυτο ειναι άλλο θέμα. Εδώ θάβουμε κυρίως το κοστούμι.

Εννοείται δεν έχω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου