Κομματικά

Μέχρι πρότεινως μιλάγαμε για γαλάζιες και πράσινες προσλήψεις. Πιστεύω να έχετε καταλάβει ότι τώρα θα μιλάμε για γαλάζιες και πράσινες απολύσεις, όχι δηλαδή ότι δεν θα συνεχίσουν και κάποιες προσλήψεις.

Δεν μπορεί να παραπανεθεί κανείς, τουλάχιστον έχουμε μια συνέχεια.

Κομματικά καταστρέψαμε την χώρα και κομματικά θα συνεχίσουμε να την καταστρέφουμε.

Όλως τυχαίως μόνο κάτι τυπάκια, γνωστά και ως κεφάλαιο, έχουν επωφεληθεί τόσα χρόνια από τον κοινό παράγοντα που λέγεται κόμματα.

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ έτσι. Το ΠΑΣΟΚ έχτισε ένα κομματικό κράτος που δεν άλλαξε ποτέ από ΠΑΣΟΚ. Όποιες κομματικές τοποθετήσεις από άλλα κόμματα, ακόμα και από την Ν.Δ. ήταν ελάχιστες μπροστά στην λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ και δεν είχαν καμία συνέπεια πάνω στην κατάσταση, απλά γιατί τα νούμερα είναι αστεία. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ προσλήψεις (300000 - 500000) έναντι μερικών χιλιάδων (10000-20000).

    Την δεκαετία του 80 και την μισή δεκαετία του 90 δεν μπορούσε να διοριστείς χωρίς χαρτάκι της κλαδικής του ΠΑΣΟΚ. Το 99% των προσλήψεων γινόντουσαν με αυτόν τον τρόπο ακόμα και μετά τον νόμο Πεπονή. Επί Μητσοτάκη οι προσλήψεις είχαν παγώσει και επί Καραμανλή ήταν ελάχιστες. Αυτές που μετρούσαν τα ΜΜΕ ήταν οι ανανεώσεις συμβάσεων προσλήψεων του... Σημίτη.

    Οπότε ΠΑΣΟΚικά καταστρέψαμε την χώρα. Μακάρι να διόριζε η Ν.Δ. μερικούς παραπάνω δικούς της. Αλλά βλέπεις η Ν.Δ. είναι μαλακιά και έτσι περνάει μόνο η προπαγάνδα που τους θέλει όλους ίδιους. Ε δεν είναι... Το ΠΑΣΟΚ είναι καταστροφή και η Ν.Δ. απλά δεν έχει τα κότσια να διορθώσει τα κακώς κείμενα γιατί θα πέσει την επόμενη στιγμή (όπως και έγινε δύο φορές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και να το δεις τα 3/4 της περιόδου κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, άρα λογικά αυτά που λες.

    Όπως πάντα διαφωνούμε στο μέτρο της αθωότητας της ΝΔ, όπως επίσης και φάσκελο σε όλα τα κόμματα ή μόνο στο ΠΑΣΟΚ.

    Από βαθύτερες αναλύσεις, από διάφορα βιβλία που έχω διαβάσει, προσωπικά έχω πειστεί ότι αληθεύει το όλοι στο ίδιο καζάνι έβραζαν, για να μην σου βάλω στην συνταγή και τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή