Η επιστροφή

Την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστο ήταν τέλεια στην Αθήνα. Καταπληκτικά. Κάθε χρόνο είναι όταν όλη φεύγουν για να πάνε στα χωριά τους και διακοπές. Κόσμος και χαμός στην πλάκα ακρόπολη και μοναστηράκι αλλά και μια πόλη να χαίρεσαι να οδηγήσεις και να μην σκέφτεσαι ότι πρέπει να μετακομίσεις δίπλα στην δουλειά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι σκέφτεσαι "Και όταν ξανάρθουν?"

Σήμερα πρώτη εβδομάδα μετά και είχε ουσιαστική διαφορά στους δρόμους. ΟΚ ευτυχώς δεν γινόταν χαμός αλλά δεν το γούσταρες. Είχε ξανα εκνευριστικούς τύπους με μηχανάκια που επειδή είναι και πιο άδεια νομίζουν ότι είναι ευκαιρία για αγώνα με τον εαυτό τους και πιθανά το νοσοκομείο.

Και σκέφτομαι αν στις 20/8 γίνεται αυτό τι θα κάνω όταν γυρίσουν όλοι? πως θα αντέξω? Θα έχουμε και τις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Αυτή την φορά ο λόγος που θα ταλαιπωρούμε δεν είναι ο κάθε καραγκιόζης δημόσιος,καθηγητής ή επαναστημένος χωρίς να ξέρει γιατί φοιτητής. Αυτή την φορά θα έχει την τιμητική του ο αρχηγός όλων αυτών τον άχρηστων και μάλιστα όπως και στο Αστερίξ και η μεγάλη τάφρος θα έχουμε και δύο ομάδες ηλιθίων η κάθε μια με τον μεγάλο της αρχηγό.

Μας περιμένει λοιπόν μεγάλη ταλαιπωρία. Και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν θέλω να ψηφίσω λευκό ή άκυρο αλλά είναι όλοι καραγκιόζηδες. Άργησα και εγώ να κατεβάσω το κόμα μου.

Τέλος πάντως. Οι καλές μέρες στην Αθήνα τελειώνουν. Πάμε για αναζήτηση σπιτιού γιατί πάλι 2 ώρες κάθε μέρα στο αμάξι πήγαινελα στην δουλειά, χτίζω 500 εφαρμογές και γράφω άλλα 10 άρθρα στο www.codeproject.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου