BODIES... Η Έκθεση

Το ανθρώπινο σώμα, μια συναρπαστική εμπειρία!
Στην έκθεση παρουσιάζονται με σεβασμό αληθινά ανθρώπινα σώματα στην ολότητά τους ή ανά μέρη, τα οποία έχουν διεξοδικά διαχωριστεί και διατηρηθεί μέσω μιας πρωτοποριακής διαδικασίας δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν την ομορφιά και την πολυπλοκότητα των ίδιων τους των σωμάτων, των οργάνων και των συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.
Η Έκθεση BODIES παρουσιάζει αληθινά ανθρώπινα σώματα, απευθύνεται σε επισκέπτες όλων των ηλικιών και τους επιτρέπει να δουν τους εαυτούς τους όπως δεν τους είχαν δει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Περισσότερα από 200 όργανα και εκθέματα ανθρώπινων σωμάτων στην ολότητά τους εκτίθενται σε 9 ενότητες δείχνοντας την πολυπλοκότητα των οστών, μυών, νεύρων, αιμοφόρων αγγείων και οργάνων ενός ανθρωπίνου σώματος.
Η Έκθεση BODIES είναι μια εκπληκτική παρουσίαση της ανθρώπινης ανατομίας, η οποία έχει φτάσει στην Αθήνα μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, η Ουάσινγκτον, η Πόλη του Μεξικό, το 'Αμστερνταμ, η Πράγα και η Βουδαπέστη. Περισσότεροι από 11 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν ήδη την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα πάντα για την ανθρώπινη ανατομία.
Η Έκθεση BODIES θα σας διαφωτίσει, θα σας παρακινήσει, θα σας γοητεύσει, και θα σας εμπνεύσει.

Ώρες Λειτουργίας

Κυριακή - Πέμπτη:
10:00 - 20:00

Παρασκευή - Σάββατο:
10:00 - 22:00

Τιμές Εισιτηρίων:

Ενήλικες 16 ευρώ

Ενήλικες άνω των 65 ετών 14 ευρώ

Παιδιά (από 4 έως13 ετών) 12 ευρώ

Οικογενειακό Εισιτήριο (2 ενήλικες και έως 3 παιδιά κάτω των 13 ετών) 44 ευρώ

Ομαδικό Εισιτήριο (πάνω από15 άτομα) Είναι απαραίτητο να έχει προσυμφωνηθεί η επίσκεψη! Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο 12 ευρώ

Σχολικές Ομάδες είναι απαραίτητο να έχει προσυμφωνηθεί η επίσκεψη! Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο 8 ευρώ

Ακουστική Ξενάγηση 3 ευρώ

Ακουστική Ξενάγηση για Παιδιά 3 ευρώ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου