Χαμηλό Βαρομετρικό

Ήταν η απάντηση ενός φίλου οταν σημερα μεσω μσν του λέω ότι έχω τρελό πονοκέφαλο. Και δεν νομίζω ότι απείχε τελικά πολύ από την πραγματικότητα.

Κάπου το μεσημέρι αρχίζω να βλέπω θολά. Αστειευόμενος έλεγα δεν κάνει focus το εργαλείο και εν μέρη δεν πολύ έβλεπα τι έκανα. Στο τέλος ουτε μπορούσα να αντιληφθώ τι μου εξηγούσαν άλλοι και απορώ μέχρι εκείνη την ώρα τι του έλεγα.

Γυρισα σπίτι όπου ειχα τον τρελό πονοκέφαλο και μετά τσέκαρα και θερμοκρασία που ηταν 38, γιατι εγώ δεν γινεται να μην αρρωστήσω χωρίς πυρετό. Ψάχνω καμια ασπιρήνη κανά ντεπόν αλλά είχαν λείξει και μαζί με αυτά πέταξα και άλλα πολλά φάρμακα. Τελικά πήρα ενα Seractil, ένα αντιφλεγμωνώδες που μου ειχε δόσει τελευταια φορά που ψηνόμουν στα 39+, γιατι οταν πήγε να μου γράψει κάτι άλλα γνωστά αντιπυρετικά του εξηγήσα οτι αυτά ούτε που με γαργαλάνε. Πλάκα πλάκα τρομερό φάρμακο, καθώς λειτουργεί σαν υπόθετο, αν θυμάται ποτέ κανείς αυτές τις λυπητερές παιδικές εποχές.

Πήρα λοιπον το χάπι, έπεσα για υπνο και ξύπνησα στις 11. Φυσικά ειναι σχεδόν 4 τα ξημερώματα, δεν νυστάζω, δεν μπορώ να κοιμηθώ, κανείς δεν ειναι ξύπνιος και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και δεν φαινεται να εχω πυρετό ή πονοκέφαλο. Δηλαδή μάλλον ηταν κάτι με την απότομη αλλαγή του καιρού.

Όπως ειπε λοιπον αρχικά και ο φιλος. ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ.

2 σχόλια:

  1. περαστικα!!!
    ειμαι ομως ωραια η αλλαγη στο καιρο ε;
    φθινοπωρο επιτελους!!!

    καλημερα!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου ο ιδανικός καιρός για μένα ειναι αυτός που όλη μερα αμάνικο και βερμούδα.Εκεί 27-28 βαθμούς Κελσίου.
    Αλλα αυτά ειναι άλλες εποχές.

    Εγώ πάντως δεν γουστάρω φθινόπωρο. Τρομάρα μου ψάχνω και για δουλειά έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή