Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Για μια ακομη φορά σημερα συζητάγαμε για το θέμα της παράνοιας του καφέ.

Η θέση μου ειναι ότι το πράγμα έχει ξεφυγει τελείως και το μονο πράγμα που ενδοιαφέρει όλο το κόσμο να κάνει μονο ειναι να πάει για καφέ. Αντε και καμια μπύρα το βράδυ αν αποφασίσει να κουνηθεί μετά από την απίστευτα κουραστική μέρα σε μια καρέκλα που μπορεί να έχει (επόμενο ποστ).

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, δεν θέλουν να κάνουν και κάτι άλλο?? ποικιλία αδερφέ. Δεν λέω να πάνε οπωσδήποτε να αθληθούν αλλά κάτι διαφορετικο. Εγώ όσες φορές προτίνω κάτι, μιλάμε ακουω ότι δικαιολογία να ειναι ίσά ίσα για να δικαιολογήσουν την σαπίλα της μοναδικής διασκέδαση καφέ.

Και εγώ πάω ρε για καφέ, ΑΛΛΑ OMG θέλω να κάνω και κάτι άλλο. Παίζω και ένα μπάσκετ την εβδομάδα, θα ήθελα να παίζω και άλλο. Γράφτηκα και στο γυμναστήριο γιατι δεν έβρισκα άλλη αθλητική δραστηριότητα. Θα ήθελα να παίζω κανένα πινκ πονγκ, να πήγαινω πιο συχνά πάρνηθα πεζοπορία, να πάω κανά παγοδρόμιο, να μαζευομαι με φιλους για κανά επιτραπέζιο και φυσικά αυτά είναι μονο οι δικές μου επιλογές.Να πάω και μια στο τόσο ακρόπολη επάνω. Θα ήθελα να παίζω πχ ρακέτες σε ένα γυπεδο, να παίζω κανά σκάκι να πάω καμια εκδρομή, για κανά ράφτινγκ και φυσικά να δοκιμάσω και άλλα πράγματα.

Αν πεις για εκδρομή ουσιαστικά θα καταλήξει καφές στο μέρος που θα πας. Θα κάνεις 5 λεπτά βολτα έξω για την τιμή των όπλων και μετά καφέ. Το καλοκαίρι στην παραλία πάνε για καφέ. Εγώ δεν βλέπω κανένα να κολυμπάει εξω από κάτι εξαιρέσεις. Αρκεί να τεμπελιάζουμε μονιμα και μονο στην παραλία. Παγοδρόμιο λες και πρώτη αντίδραση ειναι θα σπάσουμε τα πόδια μας και ήρθε το τέλος του κόσμου. Μεγάλε ο πάγος ειναι πιο ελαστικος από το τσιμέντο και στην τελική κάνε και μια φορά και δες ότι δεν παθαίνεις τίποτα. Κάθε πρόταση για κάτι διαφορετικο περνάει από χιλια μύρια, ώστε τελικά να καταλήξει να πας για καφέ ΞΑΝΑ.

Το έχω συζητήσει με διαφόρους και όλοι εκτός από ένα που πραγματικα ζει για τον καφέ και για κάτι ακομα, λένε όχι δεν ειναι έτσι μπλα μπλα. Όμως τελικά δεν κάνουν και κάτι άλλο. Από θα και ναι θα κάνουμε και αυτο άλλο τίποτα, όμως το αποτέλεσμα ειναι καφέ, κλάμπ και αναλλόγως γυμναστήριο ή σινεμά που έχει καταλήξει σαν τον καφέ.

Και επειδή τα πράγματα εκ τους αποτελέσματος κρίνονται, ας χαιρόμαστε μια κοινωνία σάπια που δεν ξέρει τι πάει να πει αλάνα, το μονο που κάνει ειναι να κάθεται στον κώλο της και φυσικά να ξεκολιάζεται σε τσιγάρα επιβραβέβαιοντας τους κόπους και τους μόχθους όλων των παραπάνω. Ελπίζω να ήμαστε για μια ακομη φορά περήφανη για την ποιότητα της ελληνικής κοινωνίας, γιατι από όσο ρωτάω έξω εχουν και άλλες δραστηριότητες παρόλο το κάψιμο στο ποτό.

Ζητω η σαπίλα.

1 σχόλιο:

  1. Μαζί σου... κι ας με κοροϊδεύουν που κάθε μερικούς μήνες βρίσκω καινούριο χόμπυ καθώς χωρίς παρέα βαριέμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή