Heavy Metal Radio

Εχω ξαναναβέσει κάποια ποστ αλλά ειπα να ανανεώσω τι παίζει με τις δυνατότητες που έχει ένας Έλληνας να ακουσει Heavy Metal Radio.

Προσωπικά έχω καταλήξει σε δυο internetικους σταθμούς

  1. Metalzone ειναι μια εξαιρετική διεθνής προσπάθεια από μια ομάδα παιδιών που ο ένας από αυτούς έκανε παλιά εκπομπές στο δημοτικό σταθμό του Ηρακλείο στα 94.3 νομιζω. Μέχρι και πρόσφατα έκανε ακόμα εκπομπές ένα ζευγάρι αλλά η κοπέλα αποσύρθηκε από την ομάδα και γενικά έχω καιρό να πετύχω εκπομπή του. Σε κάθε περίπτωση το ραδιόφωνο που παραμένει κλασσικό ραδιόφωνο στο ιντερνετ, δηλαδή αναπαραγωγή τυχαίων mp3, παιζει καλά κομμάτια, με ποικιλία και πολλές φορές καλή αλληλουχία.
  2. HardRadio είναι ένα ξένος σταθμός. Δεν έχω πετύχει ποτέ live εκμπομπή αλλά γενικά έχει πολύ καλό πρόγραμμα και σε ορισμένες φορές βλέπεις τραγούδια να παίζουν 5 και 6 στην σειρά που κολάνε μεταξύ τους. Μοναδικό ελάτωμα όταν δεν εκπέμπει τα ID3 tag και για να δεις τι παίζει πρέπει να πας στον σταθμό.

2 σχόλια:

  1. 3. UP THE IRONS web Radio ένα Ελληνικό Ερασιτεχνικό Ραδιόφωνο με πολύ καλή Classic Rock 'n' Metal μουσική από dj με πείρα πάνω απο 25 χρόνια στο χώρο. Ζωντανο πρόγραμμα καθημερινά καθώς και ζωντανή επαφή μέσα απο to chat του site.
    Mπορείτε να το τσεκάρετε στο http://www.rockradiodjl.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ αλλά δεν παίζει αυτή την στιγμή. Θα το ξαναελέγξω όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή