Αποκριατικό ξενέρωμα

Σκάει μύτη ο φίλος μου και αφού του ξεπέταξα 5-6 γκολάκια στο Pro-Evolution Soccer 2008 πάμε στο γνωστό μεταλλάδικο Outlaw στο οποίο μου είπε ότι θα έχει αποκριατικό πάρτυ.

Αν ήταν κάθε άλλο μαγαζί δεν θα πάταγα απλά καθώς δεν μαρέσουν οι απόκριες καθόλου, αλλά επειδή το μαγαζί έχει κάνει την υπέρβαση σε κάθε άλλη σημαντική στιγμή, είπα να δοκιμάσω.

Φτάνουμε λοιπόν, και λαός να χορεύει. Αν για το μαγαζί ήταν κάθε μέρα αποκριατικό πάρτυ οι ιδιοκτήτες θα είχαν λύσει τα προβλήματα τους. Ευτυχώς όμως είναι μια φορά τον χρόνο και έχουμε και κάπου να ακούμε μεταλ.

Προσωπικά δε ήθελα να κάτσω και θα την έκανα αφού χαιρέταγα κάτι τύπους που έχουμε γνωρίσει εκεί. Όμως το παλικάρι επέμενε να κάτσουμε και μιας και δεν είχε και άλλη παρέα του έκανα την χάρη. Ακούς λάκη. Μεγάλη η χάρη σου.

Ξενέρα γενική και μια τύπισα να χορεύει και να γουστάρει ακριβώς μπροστά μας. Αυτή την τύπισα μαζί με την παρέα της νομίζω την συνάντησα σήμερα στο καφέ πλάκα επί της Τριπόδων, και μου έκανε εντύπωση και γιαυτό το αναφέρω. Μικρή γειτονιά η γειτονιά του μεταλάδικου.

Ξενέρωμα λοιπόν τρελό και άντε να πιούμε το ποτό να την κάνουμε. Είχε και πιο δυνατά την μουσική και με ενοχλούσε στα αυτά και πραγματικά χαλιέμαι. Να έπαιζε και κάτι καλό να έλεγα αντε.

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όμως μόλις έβαλε τους αρχαίους Beatles. Κυριολεκτικά το μισώ αυτό το συγκρότημα και όλα τους τα τραγούδια. Στο πρώτο σκέφτηκα ένα είναι θα περάσει. Στο δεύτερο συνεχόμενο του λέω αν ξαναβάλει και άλλο εγώ την έκανα. Ε βάζει και τρίτο συνεχόμενο και THAT DOES IT του λέω και, αν θες κάτσε αλλά εγώ θα φύγω και την κάναμε με μεγάλα και γρήγορα πηδηματάκια. Εγώ δλδ γιατί αυτός δεν είχε και πρόβλημα καθώς αν και μέταλοdj είναι πιο φλώρος από μένα εκτός των άλλων. Α ρε λάκη θα αλλάξεις 10 χρώματα όταν το διαβάζεις. Ποστ αφιερωμένο στην πάρτυ σου φίλε, και τις μεγάλες επιλογές κομματιών που κάνεις.

4 σχόλια:

  1. :-) Πλάκα έχεις... Για γίνε πιο συγκεκριμένος... να ξέρουμε τι να αποφύγουμε και εμείς τα μεταλλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωπω όντως όλα τα πάρτυ πολύ μεγάλες μαλακίες.Πάντα τα σιχαινόμουν.Όσον για τους Beatles συμφωνώ πολύ άθλιο συγκρότημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρόλο που φήμες λένε ότι υπάρχουν αποδείξεις με την πάρτυ μου σε στολή ρομπέν των δασών που δεν θυμάμαι αν γούσταρα, πρέπει να επαυξήσω και να πω μπλιαχ στις απόκριες.

    Ίδιες φήμες λένε ότι υπάρχω και με μια άλλη στολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή