Σκάκι

Λοιπόν τον τελευταίο καιρό έχω ξεκολιαστεί στο σκάκι αλλά όχι όπως θα ήταν αναμενόμενο. Αλλά λίγη προιστορία.

Κάποτε όταν σπούδαζα, ξέρετε

in a galaxy far far a way (πέφει και μουσική υπόκρουση

there was a coffee shop with a chessboard

where epic battles where made

that decided the fate of the universe.

That called was the ΚΑΦΕΝΕΙΟ ο ΜΑΚΗΣ στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα.

Εκεί λοιπόν άραζα άπειρες ώρες και έπαιζα πολύ σκάκι. Όταν σταματήσαμε, ιδιώς μετά από μια ψυχολογική ήττα που υπέστει από ένα μεγάλο ανεκπλήρωτο έρωτα, ξαφνικά βαρέθηκα τους καφέδες. Άργησα λίγο να το καταλάβω αλλά καφές χωρίς σκάκι λίγο βαρεμάρα.

Από τότε όμως που έχω επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Μπανανία (ελα τώρα μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις) δεν βρίσκω παρέα συνεπώς αναγκάστηκα να ασχοληθώ με το σκάκι δια αλληλογραφίας.

Μια μαγική μέρα λοιπόν πατάω accept σε ένα tournament και να σου ξαφνικά 18 παρτίδες δύο για κάθε αντίπαλο μου μία με κάθε χρώμα. Έχει προχωρήσει τώρα, έχω δύο νίκες με μια Ελληνίδα ανεπίδεκτη να μου μιλήσει συνεπώς καλά να πάθει.

Έπαιξα όμως χθες και μια παρτίδα με ένα φίλο, ανώριμος και αυτός και μάλιστα πολύ περισσότερο καθώς είναι από αυτούς που συντονίζει την ανωριμότητα μας. Σκάει μύτη λοιπόν εδω, του κάνω λιγο σεξ στο pro evolution soccer 2008 άσχετο και μετά παίζουμε σκάκι.

Πως την γλίτωσα ευτυχώς και τελικά κέρδισα. Στην διαδικασία πάντως συγείρεψα και το σπίτι ενώ περίμενα να παίξει. Ακούγαμε και ανώριμη μουσική σε συνδυασμό με world music και γουστάραμε τρελά.

Μετά πήγαμε και από το κέντρο μη απακατεστημένων ανώριμων όπου κυριολεκτικά δεν πάτησε κανείς το πόδι του μέχρι της 3 και μετά νανάκια.

Για όσους δεν κατάλαβαν μια βοήθεια για να μεταφράσουν κάποιους όρους. ανώριμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου