Εσφαλα, ΠΑΛΙ.

"Λοιπόν μίστερ πρωθυπουργέ, το μήνυμα ελήφθη. Από εδώ και πέρα να μη καταβάλειο κανείς το ΦΠΑ, την εφορία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, κλπ. Απλώς μετά θα αναλαμβάνουμε την... πολιτική ευθύνη."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή

Με αφορμή το παραπάνω θα συμπληρώσω ότι αυτό το πανηγύρι με το ωχ δεν το ήξερα έκανα λάθος έχει καταντήσει ΓΕΛΟΙΟ μαλάκες. Δεν τον λέω για τον Καραμανλή, αλλά ειναι σήμα κατατεθέν στην Ελλάδα. Σε πλήρη γνώση κάνουμε τις μαλακίες και μετά κάποιος μαλάκας που μας έχει προειδοποιήσει κιόλας θα πρέπει να πληρώσει και τα σπασμένα και να μας λυπηθεί γιατι αν δεν το κάνει δεν έχει ανθρωπιά μέσα του. Αντε μην χέσω τώρα, που εκμεταλευόμαστε την καλή προαίρεση του άλλου για να συνεχίζουμε να μαλακιζόμαστε και μετά κλαιγόμενοι πάμε και ζητάμε βοηθεια. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ μαλάκα, όχι γιατι δεν επιτρέπεται να κάνεις λάθη, όχι γιατί το έκανες πρώτη φορά αλλά γιατι ρε παπάρα το έχεις κάνεις ξανά και ξανά και επίσης κάποια πράγματα δεν θέλουν και τρομερή φιλοσοφία για να καταλάβεις την μαλακία τους.

Κάποτε είχα γράψει ένα τεραστίων διαστάσεων ποστ για το θέμα αλλά δεν το βρίσκω. Συνεπώς θα μείνω στο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Για την περίσταση? Ειδικά ένας πρωθυπουργός δεν επιτρέπεται να βγαίνει συστηματικά και να λέει ΛΑΘΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Έτσι έλεγε και για τις φωτιές. Δεν τα κάνουμε όλα τέλεια, και φυσικά λάθη κάνουμε. Πρωθυπουργέ άλλο λάθη άλλο ΠΑΤΑΤΕΣ. Έχεις δώσει τροφή σε όλα τα μπλογκ να σε κράζουν. Νομίζω ότι έχεις γίνει πιο γελοίος και από τον ΜΠΟΥΣ. Αν πεςι και καμιά θρησκευτική μαλακία θα συζητάμε για το ντέρμπι της παντόφλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου