Dodge This

Στη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου στο ΙΡΑΚ κάποιος δημοσιογράφος, απηυδισμένος απο τα λεγόμενα του Μπούς , έβγαλε τα παπούτσια του και του τα πέταξε αποκαλώντας τον “σκύλο”! (ok αλλά τι του έφταιγαν τα συμπαθή τετράποδα (αυτό είναι ένα μάθημα και προς τους δικούς μας “αναρχοαυτόνομους” οτι δηλαδή μπορείς να περάσεις μηνύματα πετώντας απλώς παπούτσια και όχι μολότωφ).

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Ο Ιρακινός δημοσιογράφος που πέταξε τα παπούτσια του στον αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους στη Βαγδάτη έχει ένα χέρι και τα πλευρά σπασμένα και φέρει τραύματα στο μάτι και το πόδι, δήλωσε σήμερα ο αδελφός του. "Σύμφωνα με πληροφορίες που...
    προέρχονται από πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας, ο Μουντάζερ αλ-Ζαΐντι κρατείται από τους Ιρακινούς εντός της 'πράσινης ζώνης' και κακοποιήθηκε από τις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας", δήλωσε ο αδελφός του Ντουρχάμ, 32 ετών.
    "Εχει ένα χέρι και πλευρά σπασμένα και υποφέρει από τραύματα στο μάτι και στο πόδι. Κρατείται από τις υπηρεσίες του Μουάφακ αλ Ρουμπάιε", του ιρακινού συμβούλου εθνικής ασφαλείας, δήλωσε ο Ντουρχάμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε καλά τι περίμενες!Αντανακλαστικά όμως ο πούστης ο Bush προφανώς είναι συνηθισμένος σε κάτι τέτοια!
    Α φαντάσου αυτό.Σε μία press conf του Καραμανλή κάποιος του πετάει γιαούρτι.Τι θα πάθει ο ε ο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια σφαίρα που εξοστρακίστηκε ή καμια ζαρτινιέρα που έπεσε από κανά αεροπλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή