Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη για το θέμα εδώ.

Προσωπικά πιστεύω οτι δεν μπορεί να κάνει περισσότερο κακό από το κανονικό τσιγάρο. Τουλάχιστον έχει πολύ έδαφος η βελτίωση του τρόπου αλλά και των ουσιών. Στο κανονικό τσιγάρο τι βελτιώσει να κάνεις? Στην καύση? Μήπως να επαναφεύρουμε και την φύση?

Και στην τελική οταν καπνίζεις κάνεις κακό στον ευατό σου. Τουλάχιστον κάντω χωρίς να ενοχλείς τους συνανθρώπους σου. Αν δεν έχει τσίπα για τον ευατό σου, τουλάχιστον σεβάσου τους υπολοίπους.

3 σχόλια:

  1. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική μέθοδος καπνίσματος που δεν ενοχλεί ! Μάθετε πως λειτουργεί, αν είναι ασφαλές ή όχι, τι προβλέπει η νομοθεσία, διαβάστε την ακριβή μετάφραση της ανακοίνωσης του ΠΟΥ, στο esmoke.gr ( http://esmoke.gr ). Το site έχει αναλυτικές οδηγίες χρήσης σε video καθώς και παραπομπές σε μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει και αποδεικνύουν την ασφάλεια των ηλεκτρονικών τσιγάρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκίνησα το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Έκανα μερικές δοκιμές και κατέληξα στο http://www.nobacco.gr και έχω να καπνίσω κανονικό τσιγάρο σχεδόν 4 μήνες.

    To NOBACCO είναι το μοναδικο ηλεκτρονικό τσιγάρο - electronic cigarette στην Ελλάδα με τον έλεγχο απο το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

    Μπορεί κανένας να μου πεί οτι αυτό δεν είναι καλό? Ότι πρέπει να ξανακαπνίσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι που δεν φαίνεται στο αρχικό μου ποστ.
    Εγώ δεν καπνίζω, απλά το είχα αναφέρει γιατί το θέμα κάπνισμα εκείνη την εποχή ήταν σημαντικό λόγω των νόμων.

    Για μένα όποιος σταματήσει να κάνει το κανονικό τσιγάρο καλό θα κάνει. Τώρα αν καταλήξει στο ιμιτασιόν ηλεκτρονικό, δεν ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή