AtlantisFM

Εχω γράψει αρκετές φορές για το θέμα μέταλ και καμιά άλλη εναλλακτική μουσική στα ελληνικά ραδιόφωνικά κύματα. Αν και στο ιντερνετ κάτι παίζει, κυρίως γιατί υπάρχουν και τα ξένα προγράμματα. Έτσι για να γουστάρεις πχ μπορείς να ακούσεις και Bruce Dickinson κάθε Παρασκευή νομίζω.

Όμως στο αυτοκίνητο? Πακέτο! Μονο ένα i-phone App υπάρχει από τον www.hardradio.com και αυτό απαιτεί κολοντούπες στα σημερινά αυτοκίνητα για να συνδεθεί το κινητό με το line in του ηχοσυστήματος.

Πρόσφατα όμως είχα αναφερθεί στον Atlantis κάνοντας μια παρουσιαση μεταλ προγραμμάτων στην Αθήνα. Τότε λοιπόν κάποιος Κώστας από τον σταθμό, μου ειχε σχολιάσει οτι ο Atlantis παίζει όλη μέρα Μεταλ και Χιπ Χοπ.

Το είχα λοιπόν τσεκάρει τότε, και δεν ειχα πέσει σε καμιά live εκπομπή και ειχα ξενερώσει. Προσφάτως όμως που οργώνω την Αθήνα με το αυτοκινητο ανακάλυψη ότι το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα τουλάχιστον έχει live εκπομπές.

Βέβαια εχω να πω για την μεσημεριανή εκπομπή αν υπάρχει ακόμα, ότι την κάνει μια τύπισα που σε όλα αναφέρεται σε –ακι,ουλη και όλα τα υποκοριστικά. ΕΛΕΟΣ! Τσαπρ γιατι δεν αντέχω το υποκοριασμα όλων για να φαινόμαστε γλυκούλες. Άσε που γυναίκες που τα κάνουν αυτά συνήθως έχουν μια κοινή παντέντα.

Όπως και να έχει ο σταθμός υπάρχει, το site δεν παίζει παρόλες τις διαφημίσεις και το internet streaming έχει ΑΘΛΙΑ ποιότητα.

Καλά ακούσματα.

ΥΓ. ο πρωινός είναι εξαιρετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου